Hej, og velkommen til Feriesteder.dk

Jeg hedder Peter, og det er mig der skriver mange af de indlæg der bliver lagt op her på Feriesteder.dk – Jeg elsker at rejse med min familie, men synes tit at det kan være besværligt at finde både ferieboliger og ture, der matcher de behov, og ønsker jeg selv har. Derfor har jeg, min familie og venner sammensat en masse gode guides og vejledninger til de destinationer som vi selv elsker mest.

Vi har ikke selv prøvet alle ture og ferieboliger, som bliver vist på hjemmesiden. Men vi har undersøgt mulighederne, og viser kun ture, boliger og ferier som har fået top ratings og gode anmeldelser fra andre besøgende.

I nogle indlæg vil der være det man kalder partner links til nogle produkter. Det vil sige, at jeg modtager en slags provision fra destinationssiden når der bliver klikket fra min til deres hjemmeside. Det er ikke noget der gør produkterne dyrere, men det hjælper mig med lidt indtjening, så jeg løbende kan bringe gode guides og rejsevejledning.

Hvis du har nogle bemærkninger til de indlæg jeg skriver eller andet, er du meget velkommen til at kontakte mig på info@feriesteder.dk

Ellers har jeg bare tilbage og sige: rigtig god ferie

Billede af Peter som blandt andet skriver til Feriesteder.dk