Hvor skal man bo på Tenerife: Bedste Steder og Hoteller

Hvis du tænker: Hvor skal man bo på Tenerife, for at få mest muligt ud af din ferie? Ja så er du landet det helt rigtige sted.

I denne vejledning guider jeg dig gennem alt, hvad du behøver at vide om stedet og de bedste steder at bo på Tenerife .

Hvor skal man bo på Tenerife?

Blandt de otte Kanariske Øer i Spanien er Tenerife den mest besøgte og mest folkerige. Tenerife er blandt andet kendt for ​​mange spektakulære strande, verdens største karneval og mange andre maleriske destinationer.

Herudover har Tenerife også et UNESCO-verdensarv sted, nemlig Teide National Park. På Tenerife er der aktiviteter for alle – fra strandene til Tenerifes mest berømte karneval. Du er helt sikkert garanteret en fremragende ferie på Tenerife.

Det store spørgsmål er nu, hvor skal man bo på Tenerife?

Hvorfor bo i Puerto De La Cruz?

Hvor skal man bo på Tenerife: De bedste steder at bo på Tenerife

Hvis du vil have lange dage i solen, mens du nyder det klare blå havvand, er Puerto de la Cruz blandt de ideelle steder at bo, når du er på Tenerife.

Lidt gammeldags og stærkt kanarisk i kultur, dette er en af ​​de gamle byer, der tilbyder den typiske afslappende atmosfære væk fra byen. Ved siden af ​​de bedste strande er de fremragende botaniske haver, figen baldakiner og lilje damme dyrket omkring gammel arkitektur.

Hvis du elsker paradisets fugle og andre eksotiske planter, kan du spadsere over til Puerto De La Cruz. Dette er også den bedste rute at tage, hvis du vil på en vandretur til Teide-bjerget (Mount Teide).

Bedste steder at bo i Puerto De La Cruz

Hvis du vælger at bo i Puerto de la Cruz, skal du tjekke Apartamentos Masaru. Dette lejlighedskompleks ligger i La Paz-kvarteret, kun en kort afstand fra nogle af byens fantastiske attraktioner, såsom den botaniske have.

Desuden byder dette lejlighedskompleks på lejligheder med balkon og mange faciliteter som tennisbaner og udendørs pools, der helt sikkert vil gøre din ferie uforglemmelig. Uanset om i er et par, eller en familie, vil i nyde jeres ophold i Apartamentos Masaru.

Tidligere gæster kunne bedst lide:

 • Imødekommende personale
 • Rene og komfortable værelser
 • Fremragende beliggenhed
 • Masser af bekvemmeligheder

Hvorfor bo i Playa De Las Américas?

Hvor skal man bo på Tenerife: Playa de las Americas

Hvis du leder efter et afslappende sted omgivet af Spaniens fantastiske vand, så tjek Playa De Las Americas. Området byder på både naturlige og menneskeskabte badebyer og er et oplagt sted for den perfekte ferie.

Her kan du nyde et omfattende udvalg af aktiviteter – fra vandsport som snorkling og dykning til mere jordnære aktiviteter som ridning, golf og meget mere.

Hvis du er til vandsport om dagen og fester om natten, så byder Playa De Las Americas også på et pulserende natteliv hvor der helt sikkert er gang i gaden med massere af barer og diskoteker.

Bedste steder at bo i Playa De Las Americas

Et af de bedste steder at bo i Playa De Las Americas er Parque Santiago III. Hotel Lejlighederne byder Ikke kun på fantastisk indkvartering, men også på fremragende faciliteter som restauranter, swimmingpool og fitnesscenter.

Hotel lejlighederne ligger i nærheden af ​​nogle af de bedste steder i området. Nemlig Safari Shopping Center, Piramide de Arona Convention Center og TIBU Tenerife.

Tidligere gæster kunne bedst lide:

 • Fremragende beliggenhed
 • Fantastiske faciliteter
 • Rene og komfortable værelser og fællesarealer
 • Ideel til par og familier

Hvorfor bo i Los Cristianos?

Los Cristianos er et valg, der let charmerer rejsende med sin livlighed

Med sine mere europæiske og turistmæssige feriesteder er Los Cristianos et valg, der let charmerer rejsende med sin livlighed. Byen var oprindeligt en fiskerby, og den har bevaret sin afdæmpede, men alligevel venlige atmosfære.

Når det er sagt, er de lokale ivrige efter at byde alle, der kommer rundt på ferie, velkommen. En ting, der adskiller Los Cristianos fra de andre byer, er dens livlige fodgænger aktivitet.

Der findes promenader og kunstige strande, der er bygget til at rumme turistaktiviteter. Og igen, der er ikke meget larm, så dette kan stadig være et godt sted til en rolig ferie.

Bedste steder at bo i Los Cristianos

Hollywood Mirage er det perfekte sted at tilbringe din ferie, hvis du beslutter dig for at bo i Los Cristianos-området. Et firestjernet hotel, der byder på rummelige værelser og fantastiske bekvemmeligheder, der gør dit ophold behageligt og uforglemmeligt.

Hotellet være en fremragende mulighed for dem, der ønsker at opleve den ultimative afslapning og komfort.

Tidligere gæster kunne bedst lide:

 • Venligt og imødekommende personale
 • Behageligt og rent
 • Værdi for pengene
 • Safety and Security

Hvorfor bo i Alcala?

Alcala er et af de bedste steder at bo på Tenerife

Et godt sted for rejsende og foodies, Alcala byder på gode gader at slentre rundt i og mange restauranter at prøve. Også kaldet Alcalá de Henares, det var her forfatteren til Don Quijote, Miguel de Cervantes, blev født.

Hvis du elsker kultur og litteratur, er dette et sted, du gerne vil besøge. Deltag i en guidet tur, og få mest muligt ud af din tur. Dette er helt sikkert en by med rigtig mange turist steder at besøge, så vær klar til at bære behageligt fodtøj. Også, hvis du elsker Tapas, ville du helt sikkert vende tilbage til Alcala for mere.

Alcala er en fremragende mulighed, hvis du leder efter et sted at slappe af og slippe væk fra det travle liv i hverdagen. Nyd det varme og solrige vejr i Spanien uden at skulle beskæftige dig med folkemængderne.

Bedste steder at bo i Alcala

Alcala er også hjemsted for det majestætiske Hotel Gran Melia Palacio de Isora Resort and Spa, der betragtes som et af de bedste hoteller på Tenerife. Bortset fra de rummelige værelser, der blot udstråler elegance og luksus, tilbyder dette hotel også flere spisemuligheder, der passer til alles smag.

Det mest bemærkelsesværdige er dog dens store infinity-pool med saltvand, der hjælper dig med at komme ind i en dyb afslappet stilstand.

Tidligere gæster kunne bedst lide:

 • Fremragende kundeservice
 • Fantastiske faciliteter
 • Rummelige, rene og komfortable værelser
 • Masser af spisemuligheder

Hvorfor bo i Santa Cruz de Tenerife?

Hvor skal man bo på Tenerife: Bo sikkert i Santa Cruz

Santa Cruz er Tenerifes travle hovedstad, og det vrimler med kosmopolitisk kultur og offentlige pladser. Blandt Tenerifes byer er Santa Cruz den mest udviklede til at imødekomme den voksende turisme. Faktisk havde byen en af ​​de største havne i Atlanterhavet tilbage i tiden.

Ikke kun har denne by så meget at tilbyde med hensyn til ferie- og turiststeder. Santa Cruz de Tenerife er også godt anlagt, sikkert og arkitektonisk udviklet. Når det så er sagt, så er dette det ideelle sted at bo, hvis du rejser med familien.

Bedste steder at bo i Santa Cruz de Tenerife

Blandt de bedste hoteller at bo i Santa Cruz de Tenerife er Hotel Taburiente SC Tenerife. Dette hotel ligger i hjertet af Tenerifes centrum og byder på fantastisk indkvartering for både par, familier og grupper. Bortset fra sine rene og komfortable værelser tilbyder Hotel Taburiente også moderne bekvemmeligheder, der gør dit ophold behageligt og mindeværdigt.

Tidligere gæster kunne bedst lide:

 • Hjælpsomt og venligt personale
 • Fantastisk beliggenhed
 • Rene og komfortable værelser og fællesarealer
 • Moderne bekvemmeligheder

Hvorfor bo i Costa Adeje?

Bo i Costa Adeje, Tenerife: De Kanariske Øer i Spanien

Costa Adeje har massere af klasse. Sådan vil jeg beskrive dette smukke luksuriøse feriested. Byen byder på alt det hippe og sofistikerede, fra cocktailbarer til natklubber. Du finder også den bedste indkvartering og det bedste servicepersonale. Costa Adeje er en udpræget turisme by

Stedet er blandt de sikreste steder at nyde det pulserende natteliv. Feriestedet er dog også et roligt sted for hvile og foryngelse i løbet af dagen.

Tæt på ​​alt dette kommer du i nærheden af ​​Costa Adeje-markedet, hvor du kan gå rundt efter nogle gode fund og sjældne efterlignede genstande. Dybest set kommer du på skattejagt, hvis du er frisk på det.

Bedste steder at bo i Costa Adeje

Hvis du leder efter, hvor du skal bo på Tenerife, har Vincci Seleccion La Plantacion del Sur- hotellet i Costa Adeje den perfekte placering. Bortset fra en fantastisk spa og majestætisk udsigt tilbyder dette hotel også adskillige faciliteter, såsom fladskærms-tv og flere pools, der giver dig den bedst mulige tid, mens du er her.

Tidligere gæster kunne bedst lide:

 • Rene og elegante værelser og fællesarealer
 • Fremragende beliggenhed, tæt på mange seværdigheder
 • Venlige og hjælpsomme medarbejdere
 • Fantastisk udsigt og rummelige værelser

Hvorfor bo i Los Gigantes?

En af de bedste byer at bo i på Tenerife: Los Gigantes

Blandt byerne på Tenerife finder du det ret prominente Los Gigantes. I denne del af Tenerife tilbydes turister de bedste muligheder for at tage en dukkert, få en bid mad og gå ture.

Men hvad gør at Los Gigantes er sådan et attraktivt sted at bo? I nærheden findes der utrolig ​​mange smukke resorts, havne, kirker og strande. Det spektakulære kommer heller ikke til at skuffe. Men du skal forberede dig på at bevæge dig rundt til fods det meste af dagen. Der er massere at se på.

Bedste steder at bo i Los Gigantes

Et af de bedste steder at bo i Los Gigantes er bestemt Barcelo Santiago-hotellet. Ud over at byde på en fantastisk udsigt over Los Gigantes Cliffs, har dette hotel flere førsteklasses faciliteter såsom saunaer, swimmingpools, der giver dig den mest luksuriøse og afslappende oplevelse i livet.

Tidligere gæster kunne bedst lide:

 • Fantastisk udsigt fra alle dele af hotellet
 • Rene og komfortable værelser
 • Godt placeret med næsten alt i nærheden
 • Fremragende faciliteter

Hvorfor bo i Abama Beach?

Også kaldet Playa de Abama eller Guia de Isora. Abama Beach byder på en bugt med varmt sand og turkisfarvet vand. Med et hotel, der kun ligger en gåtur fra stranden i fredfyldte omgivelser, kan dette let være det bedste sted at slappe af.

Mens de fleste ikke har noget imod at nyde stranden med lokalbefolkningen og andre turister, så tilbyder Abama Beach isolation og eksklusivitet. Dette er et sted, du ville elske, hvis du vil tilbringe nogle indadvendte eller romantiske øjeblikke væk fra menneskemængdens blik.

Bedste steder at bo i Abama Beach

Bo på Tenerife: Abama Beach

Hotel Riu Buenavista er bestemt et sted, du bør tjekke ud, hvis du befinder dig i området Abama Beach på Tenerife. Denne all-inclusive indkvartering tilbyder en slående udsigt over havet og flere moderne bekvemmeligheder som swimmingpool, fitnesscenter og aftenunderholdning. Det er også tæt på flere seværdigheder – fra El Duque Castle til Aqualand.

Tidligere gæster kunne bedst lide:

 • Fremragende service af personalet
 • Rene og komfortable værelser
 • God værdi for pengene
 • Forskellige aktiviteter for gæster i alle aldre

Hvorfor bo i Puerto De Santiago?

En meget populær by hvor man kan bo på Tenerife er Puerto de Santiago

Puerto de Santiago er blandt de få steder på Tenerife, der giver dig en velfortjent pause fra al stimulering. Selvom du måske ikke ønsker at slappe af hele din ferie, så er dette et rigtig godt sted at slappe af. Ren afslapning efter en lang dag med rejser, vandreture eller madsmagning.

Dette sted tilbyder også en bred vifte af sunde aktiviteter, og ligger tæt på Los Gigantes lystbådehavn.

Dette er en af ​​de familievenlige destinationer på øen, samt et af de bedste steder at spise friske fisk og skaldyr af høj kvalitet. En anden stor oplevelse, du kan prøve i Puerto de Santiago, er deres tre timers udflugt og hvalsafari.

Bedste steder at bo i Puerto De Santiago

Ona Las Rosas er et lejlighedshotel med en fremragende beliggenhed hvis du planlægger at bo i Puerto De Santiago. Hver lejlighed har aircondition og private badeværelser og terrasser, alle designet til at gøre dit ophold så behageligt som muligt.

Bortset fra dette, kan du fra lejlighederne nyde en fantastisk udsigt over naturlige landskaber og fordybe dig i den skønhed, Tenerife har at tilbyde.

Tidligere gæster kunne bedst lide:

 • Dejlige og rene fællesarealer og værelser
 • Fremragende beliggenhed
 • Venligt og imødekommende personale
 • Fantastisk udsigt

Hvorfor bo i El Medano?

Tibagelænet, afslappet og levende boheme på Tenerife

Tilbagelænet, afslappet og naturlig boheme. El Medano byder på en kultur, der værdsætter de simple ting i livet. Dette er et af de steder på Tenerife, der hjælper dig med at se ferien i et andet lys, og at det bare kan betyde hvile, afslapning og ydmyg levevis.

Hvis du vil have lidt fri fra bylivet og nyde lidt kitesurfing, så er El Medano stedet for dig. Den stille og beskedne by byder på lange strækninger af strande og endda uendelige stier at vandre på.

Bedste steder at bo i El Medano

Hvis du leder efter et sted at bo i El Medano, skal du tjekke Hotel Medano. Med sine moderne og stilfulde værelser tilbyder dette hotel den ultimative oplevelse af afslapning og luksus. Bortset fra den fantastiske udsigt over det røde bjerg er det også tæt på Medano Beach, hvor du kan nyde forskellige vandaktiviteter – fra dykning til windsurfing.

Tidligere gæster kunne bedst lide:

 • Fremragende beliggenhed med fantastisk udsigt
 • Fantastisk mad
 • Venligt og hjælpsomt personale
 • Tæt på alt

Hvorfor bo i San Cristóbal De La Laguna?

Ophold i San Cristóbal De La Laguna: Tenerife, Spanien

Også bare kendt som La Laguna, er denne by på Tenerife hjemsted på UNESCOs verdensarvsliste. Det er også her, hvor mange klassiske og gotiske katedraler og kirker står. Dens gader fører også til mange velrenoverede barokke paladser, der vil lokke enhver kunstelsker. Dette er dybest set en arkitektonisk fotografs himmel.

Selvom det det for nogle måske ikke er det bedste sted at have det sjovt, kan det let være en populær destination for arkitekter, kunstnere og mange introverte. Hvis du er ivrig efter lange gåture omkring kirker, museer, biblioteker og lignende, bør du finde et sted at bo i San Cristobal de la Laguna.

Bedste steder at bo i San Cristóbal De La Laguna

La Laguna Gran Hotel har en fantastisk beliggenhed kun 600m fra det kendte Teatro Leal. Hotellet har komfortable værelser, der kan rumme både par og familier.

På hotellet finder du både restauranter, swimming pool og fitness center.

Beliggende nær Catedral San Cristobal de la Laguna, kan du nyde en afslappende ferie på dette hotel med dets fantastiske faciliteter.

Tidligere gæster kunne bedst lide:

 • Komfortable værelser
 • Charmerende og smagfuldt interiør design
 • Hjælpsomt og imødekommende personale
 • Fantastisk beliggenhed

Hvorfor bo i La Orotava?

Bo i La Orotava: Tenerife, De Kanariske Øer, Spanien

La Orotava er officielt erklæret som et sted med national historisk og kunstnerisk interesse, og er en godbid for arkitektur og kunst entusiaster.

Området er charmerende, attraktivt og perfekt til fotografering af de mange maleriske seværdigheder, så langt som øjet rækker.

Den bedste del er vandreturen til Mount Teide, som ligger kun få timer fra selve byen. Grundlæggende byder La Orotava dig på dit livs ferie – det vil sige, hvis du altså kan lide at vandre eller værdsætte lokal kunst og arkitektur.

Bedste steder at bo i La Orotava

Blandt de bedste hoteller og resorts i La Orotava finder du Parador de Las Cañadas del Teide. Hotellet har en fantastisk beliggenhed i selve Teide National Park.

Det byder på en majestætisk og fantastisk udsigt over naturen, som kombineret med sine fantastiske bekvemmeligheder giver mulighed for en mindeværdig ferie.

Tidligere gæster kunne bedst lide:

 • Fantastisk beliggenhed og atmosfære
 • Lækkert madvalg
 • Fantastisk udsigt
 • Rene og komfortable værelser

Hvor skal man bo på Tenerife som par

Hvis du kommer til Tenerife med massere af energi, vil jeg anbefale dig at tage til det travle og livlige Los Gigantes. Dette er et af de steder, der byder på mange seværdigheder, aktiviteter og restauranter at prøve. Du ville ønske at dagene var længere og du havde mere tid.

Men hvis du og din partner foretrækker noget roligere og mere støjsvagt, vil andre alternativer være Los Cristianos eller hovedstaden Santa Cruz de Tenerife.

Hvis du er på udkig efter et eventyr og en pause fra bylivet, er La Orotava en god mulighed. Derfra er du tættest på toppen af Mount Teide, som du kan vandre på når som helst under din rejse. Men hvis du bare vil slentre rundt og beundre arkitektur og gamle bygninger, er byen San Cristobal de la Laguna stedet at bo.

Hvor skal man bo på Tenerife med familien

Når du rejser med familien, er Santa Cruz de Tenerife en af ​​de byer, der skal stå øverst på din liste. Hovedstaden er både det mest sikre og mest udviklede sted til turisme.

Du er dog fri til at rejse rundt i øen, og der er massere af strande, du kan tage til. Et par af dem ville være Los Gigantes og Los Cristianos. Disse områder har rigtig mange restauranter og aktivitetscentre, du kan opleve og bruge tid på.

Et andet sted du kan overveje er den klassiske familievenlige Puerto de Santiago, El Medano, som er kendt for sine lange kyststrækninger og massere af aktiviteter som f.eks.kitesurfing. Det er et oplagt sted at opleve Tenerife og samtidigt have god familie kvalitetstid.

Hvor man kan bo på Tenerife for vandreture

Tenerife er hjemsted for Mount Teide, det højeste punkt i Spanien, som tilfældigvis også er en aktiv vulkan. Alligevel har denne udfordring ikke afskrækket vandrere over hele verden fra at klatre op til toppen.

Hvis du er et af ​​disse mennesker, vil et af stederne at bo være i Puerto De La Cruz. Denne gamle by er det første transport punkt, der fører mod bjerget, med et mellemlanding ved La Orotava og Montaña Blanca. Efter vandreturen tilbyder Puerto De La Cruz også et godt sted at hvile.

Men igen, hvis du skal være tættere på toppen, kan du tage direkte til La Orotava. Efter vandreturen kan du så slappe af, mens du er omgivet af byens kunstneriske og historiske træk. Et alternativ til Teides trættende top vil være vandrestierne i El Medano.

Bedste område med rigt natteliv på Tenerife

Det bedste sted for et aktivt natteliv er Playa de las Americas. Dette feriested i Aronas byder på en rig livsstil med klubber, diskoteker og spisesteder på en lang strækning af kysten. Denne berygtede strækning er med tiden vokset gennem årene, men Tenerife har mere at tilbyde i andre dele af øen.

Hovedstaden Santa Cruz giver en overflod af muligheder i gaderne, fra barer til caféer til kiosker. Den latinamerikanske kultur er stærk i disse områder, og du ender med at stå op og danse det meste af natten. Andre områder, du kan tage til for en god nat i byen, er Puerto de la Cruz og Las Veronicas i Los Cristianos-området. Du kan også vælge Costa Adeje som et mere eksklusivt og klassisk natteliv .

Hvis du ikke er ude for at feste om natten, og bare foretrækker en rolig kyst- eller himmel udsigt, anbefaler jeg at prøve Night Sky Observation Safari som er den ultimative stjernekigger oplevelse. Denne tur kan være særligt romantisk, hvis du rejser med din partner.

Konklusion

Tenerife er bare fantastisk, og byder på mere end bare en “ø ferie oplevelse”. Jeg håber, at når, du nu har gennemgået mulighederne omkring, hvor man skal bo på Tenerife, har fået et glimt af kulturens livlighed og karakter. Øen er ikke kun et sted for turisme og forretning, men det er også hjemsted for mange samfund.

Jeg håber at du er blevet inspireret til at finde et godt feriested på Tenerife, og ønsker at du snart skal nyde skønheden i dette spanske øhav.

Læs mere om vidundere på Tenerife.

Kunne du lide denne artikel om Hvor skal man bo på Tenerife? Læs mere om her eller på Tenerifes Turist Information

Hvis du er interesseret i “Hvor skal man bo på Tenerife, så er du sandsynligvis også interesseret i disse artikler. Hvor skal man bo på Mallorca , hvor skal man bo i Malaga eller hvor skal man bo på Malta .

Del meget gerne dette indlæg :)

Booking.com