Hvor skal man bo på Malta – bedste områder og hoteller

Hvis du leder efter et unikt, og sjovt feriested, så skal Malta være øverst på din liste.

Ukendt område? Ingen grund til bekymring.

Denne guide er dedikeret til at hjælpe dig med at lære så meget som muligt omkring Maltas kultur, historie, områder og al den information, du har brug for, til at finde ud af, hvor man skal bo på Malta.

Læn dig tilbage, slap af, og lad mig tage dig gennem en virtuel tur rundt om øen Malta.

Malta er beliggende tæt på det sydligste ​​Italien og er blevet et meget populært turiststed gennem årene. Af sine berømte historiske og arkitektoniske monumenter er tre på UNESCOs liste over verdensarvssteder: Valletta, Hypogeum af Hal Saflieni og forskellige megalitiske templer.

Popeye landsby på Malta omgivet af det dybe blå vand i Middelhavet

Mens mange lande i Europa grænser op til land, er Malta omgivet af Middelhavets dybblå vand med indbydende sandstrande. Nabolandene har også haft en betydelig indflydelse på Maltas kultur, især den afrikanske praksis i Tunesien. Selv Maltas nationale sprog er en blanding af arabisk og italiensk.

Mens Europa er kendt for sin smukke arkitektur, er Malta mere afslappet, men kan prale af en anden verdenskvalitet. Mange turister finder de historiske byer behagelige og rige på kultur og landsbyerne fulde af charme. Middelalderkirker, kunstmuseer og gamle slotte er blot nogle af seværdighederne, der venter på dig under dit besøg.

Fem ting, du skal vide, før du beslutter dig for, hvor man skal bo på Malta

 1. Sommeren er det bedste tidspunkt til den komplette festa- oplevelse.

Hver maltesisk by eller landsby har sin egen skytshelgen, for hvem flere ugers lange festligheder ( festas) fejres. Procession, fyrværkeri, mad og musik fylder gaderne med det mest imponerende fyrværkeri set i de sydlige landsbyer.

 1. Malta har været med i Hollywood-film og tv-shows.

De maleriske landskaber på øen har fungeret som baggrund for mange film og serier, hvor den seneste er den nu afsluttede Game of Thrones. Russell Crowes kampscene i Gladiator blev også skudt i Fort Ricasoli. I 1980’erne var piraternes landsby hjemsted for den musikalske tilpasning af Popeye med den afdøde Robin Williams i hovedrollen.

 1. Malta har næsten 365 kirker – en for hver dag på året.

Det nøjagtige antal er omkring 359, men det er stadig mange kirker for et relativt lille land. Mange maltesiske skikke er rodfæstet i romersk katolicisme takket være Paul Tarsus og apostelen Lukas, der blev anerkendt for at introducere kristendommen til Malta. Kirke deltagelsen er en af ​​de højeste i Europa, og St. Johns domkirke i Valletta er parallel med kirkerne i Rom.

 1. Sørg for at få en bid af pastizzi .

Mens det meste af det maltesiske køkken er middelhavsretter, har pastizzi altid været unik for Malta. Dette fedtede, ricotta eller ærte fyldte brød findes overalt, men det mest populære finder man på Crystal Palace Bar i Rabat. Indtag det med en kop kaffe, og du har et traditionelt maltesisk eftermiddagsmåltid.

 1. Malta rangerer som det 4. tættest befolkede land i verden.

En befolkning på over 400.000 maltesere pakket på 122 kvadratkilometer (ca. en femtedel af London) – lyder ret stramt. Alligevel fortsætter rejsende med at komme – og de er selvfølgelig meget velkomne.

Hvorfor skal man bo i Valletta? Maltas hovedstad

Udsigt over Valletta, hovedstaden på Malta

Hovedstaden i Valletta er et bevis for Maltas riddere, der blev tildelt ejerskab af øerne af kongen af ​​Spanien tilbage i 1530. Ridderne sørgede for at holde hovedstadens elegance og statur og holde den på niveau med andre europæiske lande.

Afgrænset af Grand Harbour og Marsamxett Harbour er Valletta en af ​​de mindste hovedstæder i verden, men med mange seværdigheder pr. Kvadratkilometer. Den tidligere nævnte St. John’s Cathedral ligger her såvel som Stormesterens Palads.

Valletta er også det perfekte sted for turister, der ønsker at udforske øen uden bil takket være hovedstadens meget effektive bussystem.

Bedste steder at bo i Valletta

Domus Zamittello er et smukt restaureret palads fra det 16. århundrede med udsigt over byporten og den nye parlamentsbygning.. Boutiquehotellet ligger også kun et par minutters gang fra Castille Square og Upper Barracca Gardens.

Alle 21 værelser har king-size senge, marmorbadeværelser, guldmalede paneler og gulvvarme. Suiterne er duplex, komplet med et tekøkken og badeværelse nedenunder. En traditionel gallarija eller en lukket altan er tilgængelig i nogle værelser.

Tidligere gæster kunne bedst lide:

 • Placering og tilgængelighed
 • Fremragende udsigt
 • Værelserne er pæne og rene
 • Venligt og ekstraordinært personale

Grand Hotel Excelsior har den førende beliggenhed blandt 5-stjernede hoteller i Valletta. Hotellet er tydeligt mere moderne end resten af ​​byen og tilbyder en mere raffineret og eksklusiv stemning. Excelsior ligger på en privat strand og tilbyder panoramaudsigt over Marsamxett Havn og Fort Manoel.

Værelserne er rummelige og rene med faciliteter som fladskærms-tv, aircondition og altaner / terrasser. Hotellet har også både en indendørs og en udendørs pool.

Tidligere gæster kunne lide:

 • Fantastisk udendørs pool
 • Rolig beliggenhed
 • Forskellige morgenmadsretter
 • Placering og tilgængelighed

Hvorfor skal man bo på den idylliske ø Gozo?

Det verdensberømte Azure-vindue på øen Gozo

De uberørte strande på Maltas naboø Gozo, gør det også til et yndet rejsemål blandt turister. For ivrige mytologi fans siges Gozo at være “Calypsos Isle” (fra Homers Odyssey). Gozos barokke kirker, den middelalderlige by Victoria og Ggantija-templerne er foretrukne seværdigheder blandt mange turister.

Bortset fra kulturelle vartegn er Gozo også stolt af sine badebyer, herunder Marsalfon. En anden favorit er Ramla Bay, med sit klare, blå vand.

Gozo er kun en kort færgetur fra Cirkewwa på Malta.

Bedste steder at bo på Gozo

Duke Boutique Hotel ligger ved siden af Villa Rundle Gardens, og tæt på shoppingmuligheder og restauranter. Værelserne har et klassisk design og har aircondition og varme, et fladskærms-tv, USB-porte og gratis højhastigheds trådløs internetforbindelse.

Tidligere gæster kunne lide:

 • Overdådig morgenmad
 • Hjælpsomt personale
 • Rene værelser
 • Beliggende i hjertet af byen.

Murrella Living er et af ​​de nyeste steder i kystbyen Marsalforn. Alle 24 værelser har et unikt tema, der siges at være inspireret af seværdighederne i Gozo. Dette Bed & Breakfast med aircondition ligger kun 100 meter fra stranden og tilbyder også gratis WiFi. Samtlige værelser har også balkon eller terrasse.

Tidligere gæster kunne lide:

 • Stilfulde og komfortable værelser
 • Stor værdi for pengene
 • Smuk udsigt over stranden
 • Stille og fredeligt miljø

Casa Gemelli Boutique Guesthouse ligger i den maleriske by Victoria, helt specifikt langs den historiske Republic Street of Gozo. Oprindeligt bygget som en del af et kloster, kan Casa Gemelli prale af traditionel maltesisk arkitektur med et par moderne vendinger.

De ni suiter med aircondition har enten udsigt over citadellet eller Republic Street. Flere værelser har enten balkon eller terrasse.

Tidligere gæster kunne lide:

 • Lækker hjemmelavet morgenmad
 • Beliggende tæt på busterminalen.
 • Venligt personale og vært
 • Perfekt sted til ferien

Hvorfor skal man bo i Rabat? Rig på kultur og tradition

St Paul street med udsigt over Parish Church og interessante festivaldekorationer, Rabat, Malta.

Rabat ligger lige ved siden af ​​den populære Mdina, og er den mere landlige af de to (Fun Fact – “Rabat” oversættes til “forstad”). Bortset fra museer er Rabat også berømt for et af de få skovområder i Malta – Buskett . Andre steder at fremhæve er Casa Bernard, et privatejet 16. århundrede hus; den romerske villa; og kirken Saint Paul, et vartegn for katolikker på Malta.

Bedste steder at bo i Rabat

La Villa Mandarine ligger i en appelsinlund, kun 5 minutters kørsel fra Nahda Stage of Mawazine Festival og 20 minutter fra stranden. Hvert værelse har en moderne stil, komplet med tv og privat balkon.

Tidligere gæster kunne lide:

 • Miljøvenlig
 • Rolig og drømmende beliggenhed
 • Ekstraordinære haver
 • Hjælpsomt personale

Villa Aralia ligger kun 2,7 kilometer væk fra Kongeriget Marokko’s Nationalbibliotek. Og 4,4 kilometer fra Bouregreg Marina og 5 kilometer fra Hassan Tower.

Alle værelser har aircondition, fladskærms-tv og en fantastisk udsigt over byen. Hotellet har også gratis parkering og trådløst internet.

Tidligere gæster kunne lide:

 • Hjemligt miljø
 • God placering
 • Fremragende service
 • Komfortable værelser

Hvorfor skal man bo i middelalderbyen Mdina?

Hestevogn i den middelalderlige Mdina på Malta

Denne eventyrby ligger på en bakketop midt på Malta, og er opført på UNESCOs verdensarvsliste. De bilfri gader og de mange sandstensbygninger tilføjer en hyggelig middelalder stemning til byen.

Katedralen i Saint Paul er måske den vigtigste milepæl i Mdina, komplet med et 12. århundrede ikon af Madonna, og andre kunstværker af den maltesiske maler Mattia Preti. Palazzo Vilhena, tidligere Magesterial Palace i det 18. århundrede, er en anden historisk plet. Det huser nu National History Museum med mange geologiske udstillinger.

De bedste steder at bo i Mdina

Xara Palace Relais & Chateaux kan prale af en 5-stjernet luksus beliggenhed lige ved Mdinas middelalderlige mure. Værelserne har en fantastisk udsigt over Malta og Middelhavet, og selve hotellet ligger kun få skridt fra Mdinas berømte museer og romerske villaer. Alle værelser har også DVD- og CD-afspillere, iPod-dockingstationer og gratis WiFi.

Tidligere gæster kunne lide:

 • Fantastisk udsigt
 • Lækker mad fra De Mondion Gourmet-restaurant
 • God gammeldags stemning
 • Dedikeret personale

St. Agatha ‘s Bastion boliger er komplet med aircondition, privat pool og en balkon med en fantastisk udsigt over havet. Værelset har også opvaskemaskine, mikrobølgeovn, køleskab og fladskærms-tv. St. Agatha’s Bastion er også kun 700 meter fra “Museum of Natural History” og 1,3 km fra St. Paul’s Cathedral.

Tidligere gæster kunne lide:

 • Rummeligt interiør
 • Spektakulær solnedgang
 • Fantastiske faciliteter
 • Gode nærliggende turiststeder

Guard Tower ligger blot 3 minutters gang fra Medina domkirke og 10 kilometer væk fra Maltas internationale lufthavn. Som navnet antyder, ligger denne lejlighed i et tårn komplet med antikke møbler og en terrasse med byudsigt.

Tidligere gæster kunne lide:

 • Fantastisk beliggenhed til afslapning
 • Historiske træk
 • Fantastisk udsigt over byen

Hvorfor skal man bo i Mellieha ved havet?

Luftfoto af den berømte Mellieha-bugt på Malta-øen

Mellieha er beliggende i det nordvestlige Malta og er en fantastisk destination for hele familien. Mellieha Beach kan bryste sig af en kilometer lang kystlinje med fint hvidt sand. Det rolige klare vand gør det også perfekt til børn.

Landsbyen ligger på toppen af ​​en bakke med udsigt over små gårde og vinmarker. Parish Church of Our Lady of Victory ligger på det højeste punkt i landsbyen og er også et populært sted for besøgende. Det huser maleriet om skibsvraget af Saint Paul af Giuseppe Cali, herunder en statue af Jomfru Maria, der æres under Mellieha Village Festa.

De bedste steder at bo i Mellieha

Artist Terrace Apartments ligger kun 1,6 km fra Mellieha Bay Beach. Med 22 kilometer til den nærmeste lufthavn tilbyder hotellet shuttle service. Alle værelser har aircondition, sofa, køkken og fladskærms-tv.

Tidligere gæster kunne lide:

 • Imødekommende og venligt personale
 • Veludstyret lejlighed
 • Nærliggende restauranter og butikker
 • Fantastisk udsigt fra terrassen

Raddison Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands ligger direkte på kysten af Maltas Golden Bay og indeholder en stor swimmingpool, lagune pool, og børnepool. Det luksuriøse feriested har også en privat strand og spa med store værelser, der enten har hav- eller landskab udsigt. Det er et perfekt sted hvis du er rejst til Malta for at nyde livet på stranden.

Tidligere gæster kunne lide:

 • Betagende udsigt
 • Varieret og lækker morgenmad
 • Fantastisk beliggenhed
 • Rent og velorienteret personale

Ghand i-Nanna B & B ligger kun 1,3 km fra Mellieha Bay Beach og 1,6 km fra Ghadira Bay Beach. De tilbyder gratis WiFi, aircondition og cykel- eller biludlejning, hvis du vil udforske nærliggende områder. Popeye Village er også kun 3 kilometer væk fra ejendommen.

Tidligere gæster kunne lide:

 • Fantastisk morgenmad
 • Opmærksomme og venlige værter
 • Ren og hyggelig indkvartering
 • Perfekt beliggenhed

Hvorfor skal man bo i Comino og den blå lagune?

Blue lagoon på Comino island - Malta

Den næsten tropiske ø Comino huser Den Blå Lagune, også hyldet som naturens perfekte swimmingpool. Det klare blå vand og det fine hvide sand er perfekt til svømning og meget populært blandt turister. Andre aktiviteter på øen inkluderer vandsport og vandreture i naturen.

Mens der er et begrænset antal indkvarteringsmuligheder på selve Comino, er der overnatningssteder i nærheden.

De bedste steder at bo i Comino

Grand Hotel Gozo ligger blot 400 meter fra Mgarr Havn og byder på en fantastisk udsigt over Malta. Der er gratis WiFi overalt, inklusive spa, fitnessrum, biograf og spillelokale. Personalet kan også arrangere dykkerudflugter.

Tidligere gæster kunne lide:

 • Fremragende udsigt
 • Venligt og høfligt personale
 • Dejlige og store værelser
 • Morgenmad med stort udvalg

Maritim Antonine Hotel & Spa ligger 30 minutters kørsel fra Valletta og har en tagterrasse med hotel, spa og tre restauranter. Maritim Antonine Hotel & Spa byder også på tre pools, en sauna og et moderne fitnesscenter.

Tidligere gæster kunne lide:

 • Moderne og rene værelser
 • God udsigt over haven
 • Venligt personale
 • Rene faciliteter

Hvorfor skal man bo i den traditionelle maltesiske landsby Siggiewi?

Siggiewi, oprindeligt en landbrugsby på Malta

Siggiewi ligger i det sydvestlige Malta og er bl.a. kendt for deres mange fester, der fejrer religiøse ikoner, især Saint Nicholas. Kirken Church of Saint Nicholas med sin barokke facade er normalt åben under Siggiewi Festa, som fejres i slutningen af juni. Hver aften fra torsdag til søndag føres relikvierne med på et optog gennem landsbyen.

De bedste steder at bo i Siggiewi

Villa Luxuriously Renovated, er beliggende i hjertet af Siggiewi, og 10 kilometer fra Valletta. Maltas internationale lufthavn ligger kun 8 kilometer væk. Villaen indeholder bl.a. køkken, stue, et soveværelse og tre badeværelser.

Tidligere gæster kunne lide:

 • Fantastisk beliggenhed
 • Detaljeret indretning
 • Tilgængelig

Id-dar Taz-Zija Holiday Home er 8 km fra den internationale lufthavn i Malta og 13 kilometer fra Silema. Dette feriehus har fire soveværelser, et fladskærms-tv, to badeværelser og et køkken. Der er også terrasse og grill.

Tidligere gæster kunne lide:

 • Rolig beliggenhed
 • Fantastisk udsigt fra taget
 • Varme og imødekommende værter

Malta er et populært feriested for mange europæere.Til din næste ferie skal du sørge for at inkludere Malta blandt dine bedste valg. Denne rejseguide kan forhåbentlig give dig en god idé om, hvad du kan forvente, og hvor du skal bo i de mange byer på Malta.

Vores Malta Guide giver dig en oversigt over nogle af de bedste hoteller på øen. Det bedste sted at bo på Malta er selvfølgelig op til dig at beslutte.

Pak dine tasker og gør dig klar til dit næste store eventyr.

Hvis du vil læse mere om Malta, kan du læse mere på følgende links:

Besøg Malta

FTZD

Læs også: Bedste sted at bo på Rhodos, hvor skal man bo på Santorini, Bedste sted at bo på Korfu, Bedste sted på Mallorca, bedste sted at bo i Malaga , bedste sted at bo på Kreta, bedste sted at bo i Venedig, Bedste sted at bo i Rom,

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig ferie

Del meget gerne :)

Booking.com