Kort Over Mallorca med Hoteller og Priser

Hvis du mangler et hurtigt overblik over hoteller og ferieboliger på Mallorca, så gør vores Mallorca kort det super nemt for dig.Booking.com

Vores kort over Mallorca viser dig nogle af de bedste og mest populære feriesteder på øen. Tjek hurtigt pris, og få et billede preview ved at trække musen henover destinationerne.

Hvis du ønsker mere information om et rejsemål, klikker du blot på ikonet, og du bliver straks viderestillet til produktet.

Hvor stor er Mallorca?

Mallorca har et areal på 3.640 km² og betragtes som den største ø i den Baleariske øgruppe i det vestlige middelhav.

Mallorca er et populært feriemål, og der kommer turister hertil fra hele verden. De fleste turister kommer til Mallorca for at bade og slappe af i solen. Alligevel er der mange som tager til Mallorca på en aktiv ferie med vandring og cykling.

Desværre har vi ikke cykelkort eller vandrekort over Mallorca. Men det er noget vi arbejder på at kunne bringe i fremtiden, hvis der er stemning for det.

Jeg har dog fundet denne cykelguide på Mallorca som viser nogle gode ruter på øen.

Hvis du er i tvivl om hvor man skal bo på Mallorca? Så kan jeg anbefale dig, at læse vores guide: Hvor skal man bo på Mallorca? som kommer med mange gode eksempler.

Uanset om du allerede er på Mallorca, eller planlægger en ferie dertil, vil det også være en god ide at hente inspiration i vores guide: Top 17 oplevelser og seværdigheder på Mallorca

Mallorca kort med indfaldveje til de større byer og populære strande

Booking.com