Hvor Skal Man Bo i Malaga: Bedste Hoteller og Områder

Spanien og Malaga er kendt for at være en blanding af mange kulturer, og har været et populært rejsemål lige siden mennesket kunne rejse. Og hvis du spørger dig selv: hvor skal man bo i Malaga? Så læs trygt videre, vi gennemgår og foreslår dig de bedste hoteller og områder i Malaga.

Malagas rige historie, lækre køkken og smukke landemærker har gjort det til manges ideelle feriested.

Som flere andre provinser i Spanien, gemmer Malaga sig dog lidt i skyggen af ​​de mere berømte byer som Barcelona og Madrid. Det er en skam, da Malaga har så meget at byde på. Vidste du f.eks, at mange turister synes at Malaga er et af de bedste steder at bo i Spanien?

Malaga: Spaniens skjulte perle

Provinsen Malaga ligger i det sydlige Spanien, i det andalusiske Costa del Sol (Solkysten). Malagas subtropiske middelhavsklima sørger for en masse varme og solrige dage som er perfekt til stranden.

Malaga kan prale af vigtige kulturelle strukturer samt fremragende restauranter.

Blandt de mange aktiviteter du kan nyde i Malaga, er Holy Week – en katolsk mindehøjtidelighed i Malagas gader, der bærer billeder og skulpturer, som skildrer scener fra lidenskaben og Jomfru Marias sorg.

Feria de Agosto – Finder sted i Malaga hvert år i August, og er den største messe på Costa del Sol, som byder på dans, sang, og tyrefægtning.

Hvad skal du vide om Malaga, Spanien?

 • Malagenserne er kaffeelskere. Hvis du tror, ​​du ved, hvordan du bestiller kaffe, får Malaga dig til at genoverveje det. Du kan ikke bare bestille en simpel cafe con leche og tro det er nok. Malagenserne er meget kræsne omkring deres kaffe – sort, hvid, mere mælk, halv og halv – alt målt i procent. Et glas eller en kop kaffe koster normalt € 1,20 til € 1,80.
 • Malaga er berømt for sine ansjoser. Malaga Bay er kendt for boqueron (ansjoser), som også udgør en del af det lokale køkken. De serverer det som stegt fisk eller syltet i eddike og parres bedst med en kold flaske øl eller et glas vin.
 • Pablo Picasso er fra Malaga. Mens den berømte kunstner blev født i Malaga, boede han der kun i 10 år. Stadig vil du se mange spor af Picasso over hele byens centrum og selvfølgelig i det berømte Picasso Museum. Picasso Museet åbnede i 2003 og banede vejen for Malaga til at blive et berømt turistmål. Udstillinger inkluderer græsk mytologi, keramik og kubistiske stykker. Som en hyldest til sin mest berømte (tidligere) indbygger fejrer Malaga Picassos fødselsmåned i oktober med mange festligheder og kunstinstallationer.
 • Malaga er en af ​​de ældste byer i den vestlige verden – for at være præcis 3000 år gammel. Øen blev opdaget af fønikerne (en mellemøstlig civilisation), som især satte deres spor i Malagas fisk og skaldyrsretter. Malaga har også en af ​​verdens ældste vinregioner, og er berømt for sin søde lokale vin.
 • Antigua Casa de Guardia, byens ældste vinbar, tilbyder den vin lige fra tønden.
 • Siesta er en vigtig ting i Malaga. I Malaga er frokost det vigtigste måltid på dagen, uanset om du er på arbejde eller derhjemme. De fleste arbejdere tager hjem til middagspause og spiser frokost sammen med deres familier; bagefter nyder de normalt en lur om eftermiddagen. Så hvis du overvejer at køre eftermiddags ærinder, gør du måske bedre i at sove sammen med resten af Malagenserne.

Hvorfor bo i Malaga Centro?

Historisk arkitektur af Constitution Square i Malaga, Spanien

Malagas hjerte og historie ligger i de smalle gader i den gamle bydel. På trods af sin lille størrelse ligger mange af Malagas historiske monumenter i den gamle bydel. Bygninger, museer, kirker og pladser er ofte besøgt af turister.

Plaza de la Constitucion er måske den mest besøgte plads, der har eksisteret siden 1800-tallet. Calle Marqués de Larios, den gamle bys port til den moderne verden, er fyldt med butikker og street performers.

De bedste steder at bo i Malaga Centro

Molina Lario . Dette familieejede, firestjernede hotel ligger i to ombyggede bygninger fra det 19. århundrede, beliggende på hjørnet af byens to hovedgader. Den udsmykkede altan (i de fleste Superior-værelser) har en fremragende udsigt over gaden neden under såvel som den berømte Malaga-katedral.

Alle de 103 værelser har mange moderne bekvemmeligheder, herunder iPod-dockingstationer og kapsel-kaffemaskiner. Hotellet ligger også kun fem minutters gang til Museo Picasso, Alcazaba, Teatro Romano og Museo de Malaga.

For den ivrige shopper er Calle Marques de Larios og Malaga Soho kun ti minutters gang. Matiz, hotellets restaurant, specialiserer sig i specialiteter fra Middelhavet og Andalusien. Tag Baren og den skyhøje pool terrasse er et af de bedste områder at bo i Malaga.

Tidligere gæster kunne bedst lide:

 • Den fremragende beliggenhed
 • Pool på taget med en fantastisk udsigt over byen
 • Lækker morgenmad
 • Gennemtænkte designelementer
 • Rummelige værelser

Madeinterranea Suites ligger kun nitten minutter fra udsigtspunktet Gibralfaro og tilbyder værelser med aircondition og en fælles opholdsstue. Hotellet har gratis WiFi, familieværelser og en fremragende kontinental morgenmad.

Tidligere gæster kunne bedst lide:

 • Komfortabelt pude og sengetøj
 • Moderne dekoration
 • Fantastisk beliggenhed – 10 minutters gang fra turiststeder
 • Imødekommende personale
 • Lækker morgenmad

Hvorfor bo i Calle Larios?

Julepynt på Calle Marques de Larios gade i centrum af Malaga by, Andalusien, Spanien

Calle Larios har siden 1891 vokset sig til en stor shoppinggade i Malaga. Tidligere var Calle Larios åben for både køretøjer og fodgængere, men er siden 2003 blevet omdannet til et fodgængerområde. Gaden er vært for mange begivenheder, herunder Malaga Fashion Week.

De bedste steder at bo i Calle Larios

Iloftmalaga Apartamentos ligger kun 150m fra Malaga Katedralen og midt på Calle Larios. Hver lejlighed har en stue, spisestue, køkken og et soveværelse med en dobbeltseng og tre enkeltsenge. Et fladskærms-tv, sofa og WiFi fuldender dit ophold.

Tidligere gæster kunne bedst lide:

 • Tilgængelige turiststeder fra lejligheden
 • Behageligt og hyggeligt ophold
 • Fantastisk udsigt over katedralen
 • Venligt hjælpsomt personale

Hvorfor bo i Soho?

Teater i Malaga om natten

Denne andalusiske kunst hovedstad, er den perfekte destination, ikke kun for by kunstnere, men også for gadekunst. Fra byens centrum kan du komme til Soho på knap femten minutter til fods. På dit ophold kan du besøge Center for Contemporary Art (CAC) og Soho Theatre eller shoppe håndværks genstande på Soho Market.

De bedste steder at bo i Soho

Soho Boutique Colon ligger i Malaga Centro distriktet, kun to kilometer fra Misericordia Strand og Alcazaba. Dette minimalistiske hotel i Malaga tilbyder faciliteter som fladskærms-tv og eget badeværelse, perfekt til rejsende par.

Tidligere gæster kunne bedst lide:

 • Fantastisk beliggenhed
 • Rene og komfortable værelser
 • Moderne faciliteter
 • Dejligt og hjælpsomt personale
 • Budget venligt

Apartamentos Tandem Soho ligger kun en kilometer fra stranden La Malagueta og en halv kilometer fra markedet i Atarazanas, og er det perfekte hotel hvor man kan bo i Málaga i hovedstaden i Costa del Sol.

Dette middelhavsinspirerede hotel har plasma-tv, aircondition og et fuldt udstyret køkken. Populære turiststeder i nærheden inkluderer Malaga Katedralen, Park og Museum. Mens Malaga lufthavn ligger elleve kilometer væk, kan hotellet tilbyde transport til og fra området.

Tidligere gæster kunne bedst lide:

 • Smukt indrettet lejlighed
 • Fantastisk beliggenhed i Soho-distriktet
 • Kun en kort gåtur fra Larios Street
 • Hjælpsomt og venligt personale

Hvorfor bo i La Malagueta?

Malagueta-stranden i Malaga, Andalusien, Spanien

La Malagueta er mere end bare en dejlig strand. La Malagueta var tidligere hjemsted for et stort fiskeri kvarter. Nu er det et populært boligområde og turiststed. Mens der nu er højhuse, hvor sukkerrør plejede at vokse i 1800’erne, så forbliver tyrefægtningsarenaen.

De bedste steder at bo i La Malagueta

Gran Hotel Miramar GL ligger kun 500 meter fra La Malagueta-stranden og tilbyder 5-stjernet indkvartering, en fantastisk udsigt over stranden og er rig på historie. Hotellet blev åbnet tilbage i 1926 af Alfonso XIII, hvis kone var barnebarn af dronning Victoria. Mens det fungerede som et hospital i et stykke tid, blev hotellets neo-arabiske og andalusiske indretning bevaret.

Alle 200 værelser og suiter har forskellig indretning, der spænder fra Middelhavet til maurisk. Principe de Asturias, hotellets mest formelle restaurant, tilbyder internationale retter med middelhavs touch. Forbundne værelser er tilgængelige for familier, og der er også en lille pool til børn. Malaga lufthavn ligger kun ni kilometer fra ejendommen, og en femten minutters gang fra Calle Larios, den største shoppinggade.

Tidligere gæster kunne bedst lide:

 • Høj standard for renlighed
 • Rummelige og hyggelige værelser
 • Hjælpsomme og venligt personale
 • Fantastiske faciliteter
 • Lækker mad

Hvorfor bo i Ciudad Jardin?

Udsigt over Malaga med tyrefægtningsarena og havn. Spanien

Hjem for det berømte Picasso Museum, er Ciudad Jardin også et populært rejsemål for turister. Selvom det først blev åbnet i 2003 (på trods af at Picasso boede i Málaga tilbage i det 16. århundrede), huser Museo Picasso over 200 af den berømte kunstners arbejde.

Der er kunstværker fra Picassos barndom og helt frem til hans mere berømte arbejde.

Havnen i Malaga og Malagueta stranden er også i nærheden.

De bedste steder at bo i Ciudad Jardin

Atico en Ciudad Jardin. Dette bed and breakfast i lejlighedsstil har aircondition, soveværelse, badeværelse og køkken. Det ligger også kun 4,7 kilometer fra Alcazaba og udsigtspunktet Gibralfaro. Terrassen har også en fantastisk udsigt over bjergene.

Tidligere gæster kunne bedst lide:

 • Stille og rolige omgivelser
 • Venlig ejer
 • Nem parkering
 • Stor værdi for pengene

Hvorfor bo i Pedregalejo?

Sardines espeto, Malaga fisk på grillpind

Med en af ​​de mest populære strande i Malaga er det ikke underligt, at Pedregalejo også tilbyder et udsøgt køkken rig på fisk og skaldyr. Gode og spændende gastronomiske opdagelser i dette fiskeri distrikt venter forude; gedeost, tun tataki og Ande-hamburgere er kun begyndelsen. Sørg for at udforske alle de populære spisesteder og prøv deres specialiteter.

De bedste steder at bo i Pedregalejo

Hotel La Chancla er et moderne hotel i det traditionelle fiskeri kvarter og tilbyder en fantastisk udsigt over Middelhavet og den andalusiske solnedgang. Et boblebad på stedet venter på dig efter en lang dag med en spadseretur på stranden.

Tidligere gæster kunne bedst lide:

 • Smuk udsigt over Middelhavet
 • Fremragende og venligt personale
 • Dejlig cafe med lækker mad
 • Fantastisk jacuzzi

Hvorfor bo i Gibralfaro?

Historisk monument, La Alcazaba, befæstning. Malaga, Spanien

Den majestætiske og let ildevarslende Castillo de Gibralfaro blev bygget tilbage i det 14. århundrede for at beskytte Alcazaba. Nu om dage er det besøgt af turister, der ønsker en fremragende udsigt over byens centrum.

I nærheden ligger La Alcazaba, omgivet af tårnhøje palmer og frodige appelsinlunde. Selvom stedet er velplejet, havde det tidligere 110 hovedtårne, men har stadig nøgleelementer i sin oprindelige arkitektur. Plaza de Armas, der tidligere var den første forsvarslinje, har nu smukke haver. Denne bakketop byder på en af ​​de bedste udsigter over Málaga.

De bedste steder at bo i Gibralfaro

Parador de Malaga Gibralfaro er beliggende lige ved siden af slottet. Dette hotel er det tætteste du kan komme til at bo i et slot. Hotellet har swimmingpool på tagterrassen og en bar med en fantastisk udsigt over byen. Du kan også nyde andalusiske specialiteter i hotellets restaurant, herunder stegt fisk i Malaga stil.

Tidligere gæster kunne bedst lide:

 • Panoramaudsigt over havnen
 • Stort og komfortabelt værelse
 • Lækker morgenmad
 • Gæstfrit personale

Hvor skal man bo i Malaga for et festligt natteliv?

Udsigt over Malaga By om aftenen

Mens Malaga er populært for sine historiske vartegn, er det langsomt kommet ind i nattelivet. Du kan aldrig gå galt ved at bo i det livlige centrum af Málaga. Diskoteker findes i tagbarer som Oasis Terrace, La Terraza del Chinitas og San Juan Terrace.

Soho er blevet det trendy kvarter i byen komplet med gadekunst udstillinger, barer og avancerede caféer. Besøg La Fábrica de Cerveza, hvor du kan smage på en række specielt bryggede øl. Hvis du foretrækker strandbarer eller et alternativ til det travle centrum, er Pedregalejo en anden mulighed for, hvor man skal bo i Malaga.

Hvor skal jeg bo i Malaga med min familie?

Hvis du planlægger at bo i Málaga sammen med din familie, foretrækker du måske hoteller nær stranden. Kvarteret Huelin er ideelt for familier tæt på stranden, en sø og en legeplads for børn.

Det historiske centrum er også en god mulighed, da det byder på en række gode aktiviteter. Du kan også tage en sejltur fra havnen og udforske Malaga fra havet.

Pedregalejo er også foret med lave strande og legepladser for børn.

Hvor skal jeg bo i Malaga for at shoppe?

Mange turister opholder sig i Málaga, fordi det har et af ​​de bedste shopping kvarterer som hedder Calle Larios. Calle Larios, er en af ​​de mest populære shopping gader i Europa, og byder på over 350 meter designermærker og luksusbutikker.

For unikke og excentriske fund, så drej væk fra hovedvejen og oplev de fineste håndværksbutikker.

Der er også caféer, is barer og restauranter, hvis du har brug for en lille pause fra shopping. Muelle Uno i havnen i Malaga er også et must see, hvis du er en certificeret shopaholic.

Hvor skal man bo i Malaga for luksus?

Det er uden tvivl La Malagueta på Costa del Sol som er det bedste sted at bo i Malaga for en luksuriøs ferie. I dette moderne kvarter venter smukke strande, dyre butikker, klassiske restauranter og en livsstil i høj klasse. Du kan finde indkvartering i Malaga som La Malagueta, hvis du ønsker at bo i nærheden.

Du kan også finde mange feriehuse i Pinares de San Anton, kun fem kilometer fra byens centrum. Dette private boligområde er meget mere støjsvagt, og de fleste huse har deres egen swimmingpool. El Limonar plejede at huse de velhavende familier i Malaga, som det fremgår af de mange luksus villaer og huse.

Men hvis du ikke vil gå for langt, kan du altid blive i det historiske centrum, hvor du kan finde mange lofter, rækkehuse og endda private boblebad. På denne måde er du placeret i nærheden af ​​luksusrestauranter og tag barer.

Hvor skal man bo i Malaga, hvis man har et budget?

Selvom det er bedst at nyde El Palo Malaga i al sin luksus, kan du også rejse her på et budget. El Palo i Malaga er et billigere alternativ med en busstation i de fleste hjørner for at få dig til byen El Palo.

Pedregalejo i Malaga er også en anden mulighed, hvis du foretrækker at bo tæt på stranden; i weekenden er restauranterne langs promenaden fulde af lokale, der nyder de lokale fisk og skaldyrsretter. Huelin og Ciudad Jardin i Malaga er andre budgetvenlige muligheder med en direkte forbindelse til byen.

Et par sidste ord om Malaga

Som en erfaren rejsende ønsker du måske et nyt eventyr – udforske noget ukendt, alene eller med dine kære. Selvom Malaga hurtigt vinder popularitet på den internationale rejsescene, efterlades Malaga stadig uudforsket af mange.

Det fantastiske vejr, blandingen af ​​kultur og fritid, og fremragende ophold og indkvartering i Malaga gør det til stedet at udforske i Spanien i 2021.

Hvis du ønsker at læse mere omkring Malaga kan jeg anbefale at du besøger Malaga Tourism

Nu ved jeg, at du er interesseret i at læse om de bedste steder at bo i Malaga, så måske du også er interesseret i at læse hvor skal man bo på Mallorca, hvor skal man bo på Kreta eller hvor skal man bo på Malta, hvor skal man bo i Paris

Del meget gerne dette indlæg :)

Booking.com