Hvor skal man bo på Santorini – Bedste områder og Hoteller

Planlægger du en tur til den græske ø Santorini? Ok, og hvis du leder efter de bedste hoteller på Santorini, så er du heldig, fordi denne guide vil fortælle dig alt, hvad du behøver at vide om Hvor man skal bo på Santorini.

Vi hjælper dig med at finde ud af, hvor man skal bo på Santorini – fra luksussuiter til budget hoteller. Beliggende i Det Ægæiske Hav, er øen Santorini kendt for de hvide og blå kuppel bygninger bygget ind i klipperne.

Bortset fra dette er den fantastiske udsigt over calderaen, safir vandet og den sorte sandstrand meget tillokkende for både turister og lokale. På Santorini kan du trods alt nyde en betagende havudsigt, mens du værdsætter det lokale køkken og vin, som området er berømt for.

For de fleste turister, der besøger Santorini, er de bedste hoteller i Fira, selvom mange andre også udforsker Santorini byerne Oia, Imerovigli og Kamari. Selvfølgelig er Pyrgos, Perissa og Perivolos Beach også fremragende steder til din ferie.

Alligevel er der mange hoteller på øen, så hvordan ved du, hvilket sted du skal bo på Santorini? Nå, er du klar til at se nogle af de bedste hoteller på øen?

Hvis du er klar, vil vores omfattende guide vise dig alle de bedste steder at bo på Santorini. Så uanset om du leder efter luksushoteller med en fantastisk udsigt og en infinity-pool eller indkvartering for solo rejsende, så har vi dig dækket ind.

Hvor skal man bo på Santorini – Historiske steder, udendørs eventyr og natteliv

Så hvor skal man bo i Santorini? Øen har absolut ingen mangel på fantastiske overnatningssteder, der vil gøre din ferie uforglemmelig. I Santorini kan du vælge at se smukke solopgange fra hotellerne på Kamari stranden eller nyde en afslappende tid på et af hotellerne i nærheden af Perissa stranden eller Perivolos stranden.

Du kan endda tage videre til Pyrgos for at få panoramaudsigt over øens verdensberømte hvide og blå kuppel kirker. Selvfølgelig har Santorini mere at tilbyde sine besøgende, ud over den fantastiske udsigt og den udsøgte arkitektur.

Som genstand for et massivt vulkanudbrud for århundreder siden byder øen på adskillige historiske steder for besøgende, der er interesseret i områdets historiske og kulturelle baggrund, herunder museer som det arkæologiske museum i Thera og steder som Akrotiri og de minoiske bronzealder ruiner.

Desuden kan besøgende, der elsker at tage på eventyr, deltage i øens mange udendørs aktiviteter, herunder dykning, sejlads og vandreture. I mellemtiden kan par på deres bryllupsrejser nyde hinandens selskab, mens de nyder de betagende solnedgange i Oia.

Tilsvarende, for dem, der ønsker at nyde øens pulserende natteliv, er Fira stedet, hvor alting sker. Med det sagt, hvis du ønsker at booke overnatningssteder på de bedste steder på Santorini, er det bedst at være i god tid for at undgå tilstrømningen af ​​feriegæster.

Hvorfor bo i Oia?

Hvor skal man bo i Oia: Bedste område at bo i Santorini

Oia er hvor du skal bo i Santorini, hvis du vil bo på hoteller med udsigt til solnedgangen og en kunstnerisk stemning. Faktisk er byen Oia kendt for at være et fredfyldt sted, hvor besøgende kan nyde en afslappende tid og bare slappe af.

Det er tæt på øens transit knudepunkt, men har en rimelig afstand fra centrum. Bortset fra dette ligger mange hoteller i Oia på skråningen af ​​calderaen, som alle tilbyder besøgende fremragende steder at nyde udsigten til Santorinis solnedgang.

Desuden kan Oia prale af en stor samling af restauranter og butikker, perfekt til at købe nipsting til minde om dit ophold. Med det sagt, hvis du ønsker at nyde øens fredfyldte atmosfære, er et ophold på et af hotellerne i Oia den ideelle mulighed.

Bedste steder at bo i Oia

Hvis du leder efter et af de bedste hoteller i Oia, er Agnadi View Villa stedet at tage hen. Her kan du nyde den fantastiske solnedgang, Santorini er kendt for, alt imens du nyder en dukkert i hotellets private swimmingpool.

Desuden er hotellet tæt på centrum af Oia, Santorini, hvilket gør det til en fremragende mulighed for dit ophold på Santorini. Faktisk kan du blot tage en bus fra det nærliggende busstoppested og køre lige ind til centrum af Oia.

Med sin dybe bassin, haver og en fantastisk udsigt til solnedgangen tilbyder dette Oia hotel et mini-paradis for feriegæster, der ønsker lidt tid til at slappe af.

Tidligere gæster kunne bedst lide

 • Det er placeret i et mindre turistet område i Oia på calderaen.
 • Santorini solnedgangen fra dette Oia-hotel er fremragende.
 • Du kan nyde en naturskøn udsigt, mens du rejser til og fra centrum.
 • Der er mange lokale restauranter i nærheden.

Hvorfor bo i Fira?

Hvor skal man bo i Santorini: Fira

Ligesom Oia er Fira et andet populært valg for besøgende på øen. Udover at tilbyde en fantastisk panoramaudsigt over calderaen, er Fira hjemsted for øens talrige natklubber, barer og restauranter.

Faktisk er Fira, hvor du skal tage hen, hvis du vil hygge dig og feste. Det er trods alt i Fira, hvor du kan nyde øens blomstrende og pulserende natteliv, en skarp kontrast til den fredfyldte stemning i Oia.

Som Santorinis hovedstad sikrer et ophold på et af de mange hoteller i Fira desuden, at du er i hjertet af byen og hurtigt kan komme til de andre områder på Santorini, især da alle busruter starter og slutter i denne by.

Mens Santorini overnatningsmuligheder har en tendens til at være dyrere i Fira, kan dette alligevel være umagen værd, når du først ser, hvad byen har at byde på.

Bedste steder at bo i Fira

Hvis du leder efter førsteklasses indkvartering i Fira, er Santorini Palace dit bedste bud. Beliggende i hovedstadens hjerte, har dette firestjernede hotel en førsteklasses beliggenhed tæt på de mange restauranter og etablissementer i Fira uden at blokere for udsigten over calderaen.

Ud over dette findes der også en fri form pool, hvor gæsterne kan slappe af og nyde den fantastiske havudsigt over Det Ægæiske Hav, mens de svømmer. Det kan du selvfølgelig også gøre fra dit værelse eller altanen.

Derefter kan du nyde øens fantastiske lokale køkken i hotellets morgenbuffet, alt imens du nyder den fantastiske natur.

Tidligere gæster kunne bedst lide

 • Poolen er mere fremtrædende end hvad de fleste hoteller i Santorini har.
 • Du kan hurtigt tage til Oia fra Fira og omvendt.
 • Hotellet har et spabad.
 • Du kan nyde en dejlig udsigt over calderaen fra dette Fira hotel.

Hvorfor bo i Firostefani?

Firostefani er et afsondret sted at nyde den fantastiske udsigt over calderaen

Hvis du leder efter et afsondret sted at nyde den fantastiske udsigt over calderaen, er Firostefani stedet at tage hen. Tæt på Oia, Fira og Imerovigli ligger Firostefani i hjertet af øen, så det er nemt og bekvemt at besøge de andre byer.

Desuden er det hjemsted for Santorinis bedste caféer, hvor du kan nyde en kop af din yndlingsdrink, mens du nyder den fantastiske udsigt. Det er også i Firostefani, hvor du kan finde øens mest farverige bygninger, samt et minimarked, hvor du kan købe souvenirs og andre lokale varer.

Bedste steder at bo i Firostefani

Argonaftes ligger i Firostefani og byder på værelser designet i Santorinis traditionelle kykladisk stil, der kombinerer moderne bekvemmeligheder med elskede traditioner. Her kan du nyde en afslappende tid og den naturskønne havudsigt, især i hotellets østvendte værelser.

Der er et busstoppested i nærheden, så det er nemt og bekvemt at rejse til Fira og Oia. Naturligvis kan ejendommen også arrangere shuttle tjenester for dig for at sikre problemfri transport under dit ophold.

Tidligere gæster kunne bedst lide

 • Hotelværelserne er rene, stilfulde og moderne.
 • Nogle hotelværelser har private terrasser med udsigt over calderaen.
 • Det er nemt at nå Fira, Imerovigli og Oia fra dette hotel på Santorini.
 • Hotellets personale er hjælpsomme og venlige.

Hvorfor bo i Kamari?

Kamari er et af de bedste steder (eller områder) at bo på Santorini

Selvom byen ikke tilbyder den fantastiske udsigt over calderaen som hoteller i Oia og Fira, er hotellerne i Kamari fremragende muligheder for de bedste billige steder at bo på Santorini. Her er overnatningssteder rimelige, hvilket sikrer en mindeværdig oplevelse uden at tømme pengepungen.

Desuden kan du nyde lidt tid under solen, hvis du tager til Kamari stranden, samt fordybe dig i den lokale kultur gennem områdets talrige strandbarer, butikker og restauranter.

Bedste steder at bo i Kamari

Beliggende ikke mere end 250 fod fra Kamari Strand, er Alexandra Hotel det bedste sted at bo i Santorini, især hvis du er en strand elsker. Udover dette er dette hotel naturligvis også kendt for sin fantastiske pool omgivet af en stenbelagt terrasse.

Desuden kan du nyde Santorinis lokale køkken med sin morgenbuffet, og det har endda gratis parkering på stedet for gæster, der har valgt at medbringe deres biler.

Tidligere gæster kunne bedst lide

 • Hotellet ligger i gåafstand til stranden og strandbarer.
 • Du kan tage til Fira på femten minutter i bil.
 • Lækker morgenmad serveres om morgenen.
 • Det er det ideelle sted for strand elskere.

Hvorfor bo i Imerovigli?

Hvor skal man bo på Santorini: smuk udsigt over calderaen, Imerovigli

Imerovigli er en af ​​de bedste byer på Santorini, hvor bryllupsrejsende tager hen for at nyde øens fantastiske naturskønne udsigt fra deres egne afsondrede kærlighedsreder. Her kan du finde nogle af øens dyreste hoteller, hvor du kan nyde en luksuriøs tid.

Selvom du ikke kan nyde adgang til stranden i denne by, kan de forskellige luksushoteller tilbyde dig private luksussuiter bygget lige på klipperne.

Desuden kan du nemt besøge de nærliggende byer Fira og Oia ved hjælp af de lokale offentlige busser eller shuttle tjenester.

Bedste steder at bo i Imerovigli

Aghios Artemios Traditional Houses er et fremragende valg, hvis du vælger at bo i Imerovigli, Santorini. Dette Imerovigli hotel ligger i en 15thårhundredes struktur og har hvidkalkede værelser beliggende omkring en gårdsplads.

Desuden har denne Imerovigli ejendom en smuk udsigt over calderaen, et must-see, når du besøger Santorini. Derudover er det tæt på Oia og Fira, så du nemt kan rejse til og fra de andre byer, hvis du bor her.

Tidligere gæster kunne bedst lide

 • Udsmykningerne på dette Imerovigli hotel er i øens traditionelle stil.
 • Det er stedet at bo for at nyde udsigten over calderaen fra Imerovigli.
 • Der er en privat pool med en god udsigt over calderaen på trods af dens manglende adgang til stranden.
 • Luksushotellet i Imerovigli ligger tæt på Fira og Oia.

Hvorfor bo i Akrotiri?

Bo i Akrotiri, SantoriniBo i Akrotiri, SantoriniBo i Akrotiri, Santorini

Vil du nyde udsigten over calderaen over Santorini uden at tømme pengepungen? Hvis ja, er Akrotiri, Santorini det perfekte sted for dig. Beliggende på siden af ​​øen har denne landsby i Santorini ikke mange turister, så stranden er mere uberørt sammenlignet med resten af ​​øen.

Bortset fra dette er kystudsigten og lækker fisk og skaldyr også fremragende her. Desuden er mange hoteller i Akrotiri tæt på Akrotiri udgravningerne og Akrotiri slottet. Endelig er det heller ikke langt fra Fira og Oia, så det er hurtigt at rejse til og fra de to byer.

Bedste steder at bo i Akrotiri

Beliggende i denne uberørte del af Santorini, er Apanemo Hotel & Suites et lejlighedskompleks i traditionel stil, der tilbyder fantastisk udsigt over havet og calderaen. Desuden kan du nemt besøge de arkæologiske steder og den røde strand fra denne ejendom i Santorini.

Ligeledes er det nemt nok at besøge Fira og Oia herfra. Derudover gør den private parkering og morgenmadslokalet det til en familievenlig mulighed, hvis du vil have det bedste sted at bo på Santorini.

Tidligere gæster kunne bedst lide

 • Udsigten over calderaen fra denne side af øen er utrolig.
 • Strandbarer er i nærheden, når du bor på luksussuiterne på dette hotel i Santorini.
 • Hotellets personale er høfligt og venligt.
 • Fira og Oia er indenfor rækkevidde.
 • Bortset fra stranden er der spabad og infinity pool på hotellet.

Hvorfor bo i Perissa Beach?

At bo på Santorini: Perissa Beach

Den største appel ved Perissa Beach er, at den er overkommelig og tæt på Santorini lufthavn. Desuden har Perissa med sin sorte sandstrand en blomstrende festscene på Santorini-øen, der er mere afslappet end den i Fira. På samme måde kan mere eventyrlystne personer prøve vandsport i Perissa.

I modsætning hertil bliver Perissa et mere stille sted i lavsæsonen, perfekt til en afslappende tid på Santorini. Fra Perissa kan du desuden udforske de andre Santorini steder på en scooter eller bil.

Bedste steder at bo i Perissa Beach

Roula Villa Studios & Apartment ligger en kort gåtur fra Perissa stranden og dens sorte sandstrande, hvilket gør det til det ideelle sted, når du bor på Santorini. Desuden er dette Santorini hotels dyppebassin og spabad fremragende alternativer, hvis du ikke kan lide at gå til stranden.

Derudover er dette et familiedrevet hotel nær Perissa Beach, der er designet i traditionel Santorini stil. Så værelserne på dette Perissa hotel har alle køkkener og suite badeværelser. Endelig er dens poolbar område også dejligt.

Tidligere gæster kunne bedst lide

 • Det er tæt på den sorte sandstrand i Perissa, Santorini.
 • Værelserne er bedre udstyret end de fleste hoteller på øen.
 • Boblebadet og den private pool på Hotel Perissa tilbyder en fremragende måde at slappe af på.
 • Poolbaren er fantastisk, hvis du ikke kan lide stranden.

Hvorfor bo i Pyrgos?

En meget populær by for Hvor skal man bo på Santorini er Pyrgos

Denne landsby på Santorini ligger på det højeste punkt på øen, så den byder på en imponerende udsigt over Santorinis blå kuppelkirker og meget mere. Faktisk kan besøgende nyde den traditionelle Santorini atmosfære på hotellerne her.

Desuden gør dens snoede baner og gamle neoklassiske strukturer det til det bedste område at bo for Santorini landskabet. Derudover har byens hovedtorv et praktisk busstoppested, der går til andre dele af øen. På grund af dette er Fira og Imerovigli begge let tilgængelige.

Bedste steder at bo i Pyrgos

Hvis du vælger at bo her, kan du ikke gå galt med Zorbas Hotel Santorini i Pyrgos. Dette Santorini hotel tilbyder værelser i kykladisk stil, en swimmingpool og en solterrasse med udsigt over landskabet, havet og calderaen.

Desuden gør de blå og hvide nuancer af hotellet det attraktivt for både besøgende og beboere. Betragtet som et af de bedste hoteller i Santorini, er alle hotellets værelser udstyret med et fjernsyn, en minibar og aircondition. Desuden har nogle hotelværelser også balkon.

Tidligere gæster kunne bedst lide

 • Placeringen giver en god udsigt over Santorini calderaen.
 • Det er væk fra den slagne vej, hvis du ikke vil have adgang til stranden.
 • Personalet er hjælpsomt og venligt.
 • Det er kun ti minutter væk fra lufthavnen Fira og Imerovigli i bil.

Hvor skal man bo på Santorini på et budget?

Mange tror, at de ikke kan have få en budgetvenlig rejse til Santorini øen, men der findes faktisk også billige steder at bo på Santorini .

I dette tilfælde anbefaler vi Argonaftes i Firostefani, hvis du ønsker et budgetvenligt hotel i Santorini. Dette hotel tilbyder en fantastisk udsigt over calderaen, øen er kendt for, og giver nem adgang til Fira og Oia.

Desuden er det mere overkommeligt end de andre overnatningsmuligheder på øen, såsom dem i Oia og Fira. Her kan du nyde en fantastisk udsigt over Det Ægæiske Hav og øens caldera uden at sprænge budgettet.

Derfor er dette hotel det bedste sted at bo i Santorini, hvis du vil nyde oplevelsen uden at sprænge budgettet. Selvfølgelig er der også andre muligheder i området, men Argonaftes er vores bedste valg.

Samlet set er hotellerne i Firostefani et godt område at bo på Santorini, hvis du leder efter et rimeligt prissat overnatningssted. Desuden er området også ret tæt på Oia, Imerovigli og Fira, så du kan nyde alt, hvad øen har at byde på under dit ophold.

Bedste steder at bo på Santorini med familie

Mangler du et familievenligt hotel i Santorini? Hvis ja, kan Apanemo Hotel & Suitesi Akrotiri være det bedste sted for dig. Faktisk er dette vores bedste familievenlige hotel i Santorini.

Mens området, hvor dette hotel ligger, er mindre travlt end de fleste overnatningssteder på Santorini, betyder det ikke, at du ikke kan nyde en god tid i Akrotiri. Faktisk kan det være fremragende muligheder for at fordrive tiden at gå på stranden eller ligge i et spabad.

Desuden har denne landsby på Santorini færre turister end Oia, Fira og Imerovigli, så du kan nyde en rolig, men stadig spændende tid med familien. Her kan børn svømme ved stranden, og ældre turister kan besøge de arkæologiske steder.

Derudover er der adskillige spisemuligheder i området, der er perfekte til familier på ferie. Hotellerne i nærheden af ​​Kamari- og Perissa-strandene er naturligvis også glimrende alternativer, hvis du ønsker hoteller med direkte strandadgang på øen.

Bedste sted at bo i Santorini for første gang

Hvis det er første gang du besøger øen, kan du ikke gå galt med at bo i Santorini Palace, et luksushotel i Fira. Det er beliggende i centrum af Santorini, så dette er et fremragende sted at opleve alt, hvad Fira tilbyder under dit første besøg.

Det er det ideelle sted at bo for første gang du besøger Santorini, da det er tæt på nogle af de mest berømte steder i Fira og Oia, så du kan tage dertil i løbet af dagen eller nyde byens spændende natteliv efter solnedgang.

Desuden starter og slutter de fleste busruter i Fira, så det vil være nemt at udforske Santorini fra dette hotel. Derudover kommer nogle af værelserne på dette Fira-hotel med et spabad og en fantastisk udsigt over calderaen, hvilket gør det til et fremragende sted for dit første besøg på Santorini.

Hvor skal man bo på Santorini for den bedste udsigt?

Hvis du planlægger at nyde udsigten over Santorini, anbefaler vi at bo på Zorbas Hotel Santorini i Pyrgos. Det tilbyder trods alt en fantastisk panoramaudsigt over øen og calderaen, samt den bedste udsigt over de græske øer og Det Ægæiske Hav.

Hvis du får et af hotelværelserne med balkon, kan du nyde den fantastiske udsigt fra dit værelse. Udover dit værelse kan du naturligvis også nyde det betagende caldera landskab fra den private pool.

Derudover er Pyrgos også et glimrende sted til at udforske arkitekturen og bjergskråningerne, som Santorini er kendt for. Selvfølgelig, hvis du er en strand elsker, kan du ikke gå galt med at bo på et af Kamari og Perissa strandhoteller på Santorini for at nyde den betagende udsigt fra en anden vinkel.

Før du tager til Santorini

Det er ingen hemmelighed, at mange mennesker ønsker at besøge Santorini. Heldigvis er de bedste hoteller i Santorini inden for rækkevidde. Uanset om det er et luksushotel i Oia eller et familievenligt hotel i Akrotiri, har Santorini adskillige overnatningsmuligheder, der henvender sig til forskellige typer rejsende.

I sidste ende vil det bedste sted at bo i Santorini naturligvis afhænge af din smag, budget og prioriteter.

Når det er sagt, håber vi, at dette hjalp dig med at beslutte, hvor du skal bo, når du besøger Santorini. De perfekte hoteller og de bedste byer på Santorini venter på dig!

Så har du en favorit blandt de bedste hoteller i Perissa, Imerovigli, Fira, Oia og andre byer på øen? Hvis ja, så skriv din kommentar, navn, e-mail, hjemmeside og mere nedenfor for at fortælle os, hvad du synes! Du kan også besøge den officielle Santorini-side for mere information.

Læs også: hvor skal man bo på Rhodos, Hvor skal man bo på Kreta , Hvor skal man bo på KorfuHvor man kan bo på Mallorca , Hvor man kan bo på Malta , Her skal man bo på Ibiza , Hvor skal man bo på Korsika

Del meget gerne dette indlæg :)

Booking.com