Hvor skal man bo i Rom – Bedste Områder og Hoteller

Leder du efter et sted at bo i Rom på din næste ferie, men tænker: Hvor skal man bo i Rom?

Så kan du tage det roligt nu.

Denne guide hjælper dig rigtig godt på vej med, at finde gode feriesteder at bo i Rom.

Vi viser dig de bedste områder og hoteller, som garanterer, at din rejse bliver mindeværdig og en ferie du vil huske i lang tid.

Er du klar?

Lad os komme igang!

Hvorfor skal man bo i Rom?

Rom er hovedstaden i Italien, og også kendt som den evige stad.

Rom blev betragtet som verdens centrum dengang Romerriget stadig var det største imperium, verden nogensinde har kendt.

Byen Rom var oprindelsen til næsten alle de historier, arkitekturer og politiske koncepter, der stadig betragtes som ​​de største selv i dag.

Alle kender til de mest bemærkelsesværdige steder i Rom:

 • Colosseum, der betragtes som et af verdens vidundere.
 • Trevi-fontænen – betragtes som et af de mest fremragende stykker arkitektur i verden.
 • De talende statuer i Rom – brugt i næsten alle politiske satirer i flere lande.

Bortset fra alle de visuelt berigende seværdigheder i Rom, er det også tæt på Vatikanstaten, centrum for den romersk-katolske religion. Det er ikke underligt, at byen modtager det største antal turister årligt!

Arkitektur, historie og endda god mad er egenskaber, der findes i byen Rom. Romernes rige og indtagende kultur er noget, der ikke bør holdes skjult.

Du vil opleve fantastiske steder, der vil få dig til at opdage en ny side af verden, såvel som af dig selv, når du går gennem en af ​​de ældste byer i verden, som rummer så meget historie om begyndelsen og forhåbentlig menneskehedens fremtid.

Lad os nu se på, hvor du skal bo i Rom, de vidunderlige byer omkring Rom, og de forskellige hoteller og steder, du kan finde der.

Kom, lad os opdage Rom sammen!

Hvor skal man bo i Trastevere?

Bo i Rom med en smuk flod og stenbros udsigt

Trastevere, oversættes til “hinsides Tiberen” på grund af dens beliggenhed, som er på den anden side af Tiberfloden. Dette er et af de mest farverige kvarterer i Rom og er hjemsted for Piazza di Santa Maria og Basilica Santa Maria. Begge dele er vigtige steder i området.

Piazzaen er, hvor hjertet af Trastevere ligger, og hvor de lokale opholder sig og interagerer med hinanden. På samme tid rummer basilikaen fantastisk arkitektur og mosaikker, der vil få dig til at føle, at du har rejst tiden tilbage til middelalderen på grund af stemningen og de restaurerede områder af basilikaen.

Trastevere er også stedet for Galleria Corsini, som rummer fantastiske kunstværker, der vil få dig til at føle dig som medlem af den kongelige familie. Galleriet rummer malerier, der viser dig rigdommen af ​​romersk kunst fra 1700-tallet; bortset fra kunstværker rummer selve galleriet en masse historie.

Du kan se alle disse storslåede steder, mens du bor i Trastevere i Rom.

Bedste steder at bo i Trastevere

Lungotevere Ripa er et af de bedste hoteller at bo på, når du besøger Trastevere i Rom. Hotellet er perfekt for rejsende, der ønsker at bo i hjertet af Trastevere og have kvalitets indkvartering nær seværdigheder i nabolaget.

Hotellet har faciliteter, der ikke kun er rene, men er æstetisk tiltalende for alle dets gæster. Hotellet har også wi-fi, en fantastisk udsigt over kvarteret og lufthavnstransport. Det er bestemt dine penge værd!

Tidligere gæster synes bedst om:

 • Alt er fantastisk!
 • Rengøring er i top!
 • Fantastisk hotel manager, hjælpsom og venlig
 • Meget ren, smuk bolig, der helt matcher min stil

Hvorfor bo i Prati og Vatikanet?

Vatikanstaten om natten, rom

Hvem ved ikke, hvad Vatikanstaten rummer? Det er centrum for den romersk-katolske tro og pavens hjem. Vatikanstaten er populær blandt almindelige rejsende og dem, der gerne vil overvære messen, der fejres af den romersk-katolske kirkes leder.

Dette er en af ​​de mest besøgte byer (som også er et land) i det centrale Rom. Bortset fra Vatikanstaten har Prati også en bemærkelsesværdig beliggenhed i Rom. Prati betragtes som det sikreste kvarter i Rom; hovedårsagen er, at det kun er en gåtur væk fra pavens hjem og Peterskirken.

Da Prati ligger tæt på Vatikanstaten, er her også meget stille og fredeligt, og det er perfekt for rejsende, der foretrækker en rolig oplevelse i Rom. Udover at være trygt og roligt har Prati også en majestætisk udsigt, og selvom du ikke bor på et luksushotel her, kan du stadig se disse fantastiske seværdigheder.

Kvarteret er også hjemsted for pubber og vinbarer, hvor rejsende kan nyde god mad og lytte til god musik. Selvom Prati ikke ligger i byens centrum, er der et stilfulde hoteller og boutique-hoteller, der kan tilfredsstille enhver rejsendes behov, såsom god roomservice og adgang til gode restauranter.

Bedste steder at bo i Prati og Vatikanet

Lad os nu se på et af de bedste hoteller i Prati, som indeholder rummelige værelser, aircondition og private værelser! Coladir guest house er et af de bedste hoteller, der er perfekt til budget rejsende. Feriestedet tilbyder alle de basale faciliteter og mere til, og det kan endda sammenlignes med et luksushotel.

Det er luksuriøst at være i nærværelse af en historisk bygning eller endda centrum for den romersk-katolske tro. Feriestedet ligger også tæt på Vatikanets museer, Peterskirken, Piazza Navona og Piazza del Popolo.

Stedet tilbyder lufthavnstransport til sine gæster. Pensionatet har en perfekt beliggenhed og kan hjælpe dig med at nyde alle seværdigheder og historier fra Roms historiske centrum uden larm og travlhed i byens centrum. Pensionatet tilbyder endda rabatter for at hjælpe yderligere gæster med at spare penge; sikke en fantastisk deal!

Tidligere gæster synes bedst om:

Tidligere besøgende på Coladir guest house nød helt sikkert deres ophold i Rom. Her er noget af det, gæsterne elskede mest ved stedet:

 • Søde og hjælpsomme medarbejdere
 • Rent og ryddeligt værelse.
 • God central beliggenhed
 • Perfekt beliggenhed med overskuelig gåafstand til diverse attraktioner
 • Lækker morgenmad!

Hvorfor bo i Monti?

Bo i Monti, Rom, og oplev Colosseum

Her er endnu et fantastisk kvarter for rejsende, der gerne vil bo i Rom. Monti er et andet bemærkelsesværdigt kvarter i den evige by og betragtes også som Roms storbykvarter .

Her er en masse aktiviteter, som rejsende kan nyde, mens de opholder sig i Monti; bortset fra at være fyldt med brostensbelagte sten og de bedste hoteller, kan rejsende nyde udsigten over den mest historiske bygning i Rom, Colosseum.

Verdens vidunder, Colosseum, er kun få skridt, og få metrostationer væk fra Monti. Dette kvarter betragtes også som stedet for hipster butikker, hvor rejsende kan dyrke detail terapi.

Der er en masse bygninger, der vil få dig til at føle, at du er i det gamle Rom, f.eks basilikaen Santa Maria Maggiore, det smukke og historiske springvand på Piazza della Madonna dei Monti blandt mange andre.

Besøg Monti og oplev en kulmination på fortiden og nutiden, kombineret med luksus hoteller, som kun den evige by Rom kan tilbyde.

Bedste steder at bo i Monti

Skal du nyde dit ophold i Rom med stil, så bo på B&B Hotel Roma Italia Viminale. Dette luksushotel tilbyder alle de bekvemmeligheder, du har brug for for at slappe af og nyde seværdighederne i kvarteret Monti. Hotellet ligger i Roms historiske centrum, hvor du kan nyde gratis trådløs internetadgang og værelser med aircondition.

Placeringen af ​​Hotellet er en kort gåtur væk fra Republica Metrostation og Termini station. Denne ideelle beliggenhed kan give rejsende som dig mere tid til at nyde det livlige område og opleve de smalle brostensbelagte gader, mens du observerer de lokale beboere.

Tidligere gæster synes bedst om:

Udover at være perfekt placeret, er disse andre egenskaber, som gæsterne elskede ved B&B Hotel Roma Italia Viminale:

 • Roligt centralt sted, tæt på alle steder man skal besøge i Rom
 • Dejlig! Fantastisk beliggenhed, personalet var helt fantastisk
 • Rene gode komfortable værelser
 • Et perfekt sted for min første gang i smukke Rom

Hvorfor bo i Termini?

Termini station i Rom, udsigt over den vigtigste togstation i Italien

Termini, hvad byder dette kvarter på?

Lad os finde ud af det!

Termini er et populært kvarter, fordi det er placeringen af ​​Termini-stationen, metrobanen i Rom. Fra Termini-stationen kan enhver rejsende nemt komme fra det ene sted til det andet, hvilket gør Termini til et af de mest befolkede steder i Rom.

Udover at være lokalisation for den største station i Rom, er kvarteret et af de steder man skal bo i Rom, da mange rejsende ser området som værende meget budgetvenligt.

Du kan altså spare penge, hvis du bor i Termini, sammenlignet med de omkringliggende kvarterer.

Bortset fra de overkommelige priser på hoteller, kan du nemt gå fra dit hotel til endestationen. Det sparer dig flere penge på taxaer eller andre former for transport. Termini er også en port til det meste af Roms store historiske centrum.

Du kan via metrostationen nemt få adgang til Colosseum, Den Spanske Trappe og andre seværdigheder. Disse steder har populær barok-arkitektur, der vil føre dig tilbage i tiden, mens du slentrer gennem de snoede brostensbelagte gader.

Bedste steder at bo i Termini

Nu hvor du ved, hvorfor Termini er et af de gode steder at bo i i Rom, er det tid til at vælge de bedste hoteller i dette nabolag. Hotel Borromeo ligger i byens centrum og også i Termini-området.

Hotellet byder på rummelige værelser nær togstationen og Colosseum. Du kan nyde din morgenmad på en dejlig tagterrasse med udsigt over den smukke by og al dens fantastiske arkitektur.

Udover at være bekvemt placeret, er tagterrassen på dette hotel bestemt en af ​​de bemærkelsesværdige punkter at fremhæve. Hotellet har også en amerikansk bar og god kundeservice fra hotellets personale. Mange af gæsterne nød deres ophold på grund af det imødekommende personale.

Hvis du foretrækker at bo på et smukt hotel med den mest bekvemme beliggenhed, så er Hotel Borromeo helt sikkert stedet for dig! Book dit værelse nu! Det er her du skal bo i Rom, hvis du samtidigt vil have nem adgang til hele Rom via metroen.

Tidligere gæster kunne bedst lide:

Gæsterne efterlod disse kommentarer om deres ophold i Rom, mens de boede på hotellet:

 • Vi blev opgraderet til et værelse med en stor privat terrasse
 • Fint værelse og lækker morgenmad
 • Personalet var smilende og imødekommende
 • Placeringen var perfekt!

Hvorfor bo ved Piazza Navona

Neptunfontænen på Piazza Navona i Rom, Italien

Hvorfor er Piazza Navona populært blandt besøgende, der ønsker at bo i Rom? Lad os finde ud af det!

Piazza Navona er et af de mest populære og et af de smukkeste steder i Rom, og det indeholder smukke kunstværker af bemærkelsesværdige kunstnere. Dette sted har også været brugt på flere film set i gennem årene.

Piazza Navona er den åbne plads foran Palazzo Pamphili, et andet fantastisk og iøjnefaldende kunstværk. Palazzoet fremviser den smukke barokarkitektur, der har været i brug siden begyndelsen af ​​1600-tallet og stadig står stærkt og ser kongelig ud indtil i dag.

Du finder også smukke springvand i Piazza Navona skabt af Gian Lorenzo Bernini og Giacomo della Porta. Bortset fra springvandene ser statuerne ved springvandene også fantastiske ud, og obelisken i et af springvandene. Du finder følgende springvand på Piazza Navona; Fontana dei Quattro Fiumi, eller de fire floders fontæne; Neptun-fontænen og Fontana del Moro.

Bortset fra de fantastiske kunstværker på Piazza Navona og den fantastiske udsigt, får du arkitekturen i Palazzo Pamphili. Piazza Navona er bestemt et af de steder, der besvarer spørgsmålet, hvor skal man skal bo i Rom.

Bedste steder at bo ved Piazza Navona

Hvis du ønsker at bo tæt ved Piazza Navona er B&B Hotel Roma Italia Viminale et af de bedste hoteller at bo på i dette område i Rom. Dette hotel er beliggende i Roms historiske centrum og kun få minutter fra togstationen.

Her får du gratis trådløs internetadgang og værelser med aircondition og satellit-tv. At bo på dette hotel vil få dig til at føle, at du er på et af luksushotellerne i Rom, men ikke til den dyre pris. Du kan også bestille familieværelser på hotellet, komplet med morgenmad.

Dette hotel vil få dig til at nyde dit ophold i Rom endnu mere, og personalet hjælper dig gerne med at finde gode restauranter i området. Det imødekommende personale er en af ​​grundene til, at gæster fra hele verden anbefaler hotellet. Oplev en fantastisk udsigt, god mad og god stemning. Besøg dette hotel nu!

Tidligere gæster kunne bedst lide:

Folk, der boede på B&B Hotel Roma Italia Viminale, skrev disse fantastiske kommentarer om deres ophold på hotellet:

 • Rent, pænt og gæstfrit personale
 • Værelset er pænt og rent, der er hvad der skal være.
 • Placeringen er i top i en lille sidegade
 • Hotellet ligger centralt – i gåafstand til alt
 • God beliggenhed og godt personale

Hvorfor bo i Testaccio

folk spiser traditionel italiensk mad i udendørs restaurant i Rom, Italien.

Rom rummer en masse fantastiske oplevelser, til alle de mennesker, der besøger byen. Men Rom er ikke kun et historisk centrum, byen byder også på en masse god mad til alle de madglade derude. Det er hvad Testaccio er bedst kendt for, den fantastiske mad! Testaccio betragtes som et af de kvarterer, som byder på historie i form af mad.

Testaccio markedet ligger også her, hvor der produceres frisk mad, og der kan opdages lækre spisesteder.

Du har selvfølgelig også mulighed for, at opleve andet end kun den gode mad. Monte Testaccio er en kunstig høj, som næsten udelukkende er bygget af gamle keramik rester fra romerrigets tid.

Hvis du har lyst til at feste, finder du også et rigt natteliv. Der er barer ognat restauranter i Testaccio for dem, der ønsker at nyde god mad og drikkevarer med godt selskab.

Denne fantastiske beliggenhed giver folk mulighed for at se, at Rom ikke bare er fyldt med seriøs historie, men dette er også et sted, hvor folk kan have det sjovt, og hvor de helt sikkert kan få deres maver fyldt med god mad!

Bedste steder at bo i Testaccio

Selvom det er bedst at gå rundt på restauranterne i Testaccio og nyde nattelivet, har du stadig brug for et sted, hvor du kan hvile dig, efter al maden og festen har fundet sted. Og et godt sted at gøre det er på Rome Kings Suite. Hotellet tilbyder rummelige værelser med tv og designermøbler.

Målet er at få gæsterne til at føle, at de er på et af de små luksushoteller i Rom. Hotellet ligger også tæt på det gamle Roms seværdigheder, som alle turister bør besøge, herunder Trevi-fontænen. Det er også tæt på Barberini metrostation, så du nemt kan komme rundt i byen fra dette hotel.

Du vil helt sikkert synes godt om hotellets centrale beliggenhed, samt alle de fantastiske faciliteter som hotellet indeholder.

Tidligere gæster synes bedst om:

Rome Kings suite er absolut et af de bedste hoteller at bo i i Rom. Lad os se på kommentarerne fra tidligere gæster, som fik stor værdi ved at bo på dette hotel:

 • Rent og pænt
 • Komfortabelt
 • Fantastisk beliggenhed til alt du gerne vil se i Rom
 • Dejligt hotel i hjertet af Rom

Hvorfor bo ved Piazza di Spagna? – Besøg den spanske trappe

Den Spanske trappe med azalea ved solopgang, Rom, Italien, Europa

Piazza di Spagna, eller på engelsk “Square of Spain”, er placeringen af ​​den berømte spanske trappe. Piazza di Spagna kommer fra Palazzo di Spagna, som har været den spanske ambassade siden det syttende århundrede.

Bortset fra den fantastiske arkitektur, er det også placeringen af ​​hovedgaderne Via dei Condotti, Via Frattina og Via del Babuino. Disse gader er perfekte for turister, der er interesserede i shopping. Alle butikker med fantastiske modeartikler og antikviteter findes også på disse gader.

Udover at kunne shoppe, er udsigten over den spanske trappe bestemt et højdepunkt for alle, der gerne vil bo i Rom. Den spanske trappe med 135 trin er et oplagt sted at få taget mindeværdige ferie fotografier.

Piazza di Spagna har helt sikkert meget at byde på. Fra de mange omkringliggende hoteller og restauranter på stedet til mode og historie.

En anden bemærkelsesværdig udsigt i dette kvarter, bortset fra den spanske trappe, er skulpturen af ​​Fontana della Barcaccia, som er skabt af Gian Lorenzo Bernini, baseret på hans far Pietro Berninis design. Dette berømte springvand ser fantastisk og livagtigt ud, og er en af ​​de mest berømte skulpturer af Bernini, der tiltrækker folk fra hele verden.

Piazza di Spagna er et af de steder, hvor du kan bo i Rom, for både kunst, historie og modebutikker!

Bedste steder at bo nær Piazza di Spagna

For at du fuldt ud kan nyde oplevelsen af ​​at bo ved Piazza di Spagna, og gå på den spanske trappe, vil et ophold på et perfekte hotel være ideelt. Et af de bedste steder at bo ved Piazza di Spagna er på Coladir Guest house. Stedet tilbyder veludstyrede værelser og en kontinental morgenmad til sine gæster.

Ud over hotellets bekvemmeligheder vil du kunne nyde de nærliggende historiske seværdigheder i området. Tæt på hotellet finder du Piazza del Popolo, Peterspladsen, Piazza Navona og Vatikanets museer. Gæster kan helt sikkert maksimere deres tid ved at gå rundt i alle de smukke seværdigheder og efterfølgende spise et velfortjent måltid på en restaurant i nærheden.

At gå på den spanske trappe vil helt sikkert være mere behageligt, fordi du kan se frem til at få et godt hvil efter en trættende dag med sightseeing i hele Rom.

Tidligere gæster synes bedst om:

Gæsterne på Coladir Guest house elskede faciliteterne og nød deres ophold. De efterlod følgende kommentarer:

 • Positiv oplevelse at bo på dette pensionat
 • Dejligt pensionat med god beliggenhed
 • Vi elsker dette sted og vil kun bo her, når vi kommer tilbage til Rom
 • Dejligt område og et godt sted at bo

Hvorfor bo i Prati?

Hvor skal man bo i Rom: Prati

Prati er det kvarter i Rom, der er nærmest Vatikanet. Rejsende kan også bo her og nemt gå til Vatikanet for at se pavens hjem og Peterskirken. Selvom det ikke er i nærheden af ​​den spanske trappe, er der stadig fordele ved at besøge Prati.

Udover at være tæt på smukke og populære Rom seværdigheder, er Prati perfekt for dem, der gerne vil shoppe og nyde gode og luksuriøse hoteller og restauranter.

Prati betragtes som et af de dyrere kvarterer i Rom. Det er hvor turister kan nyde rolige gåture på gaden i blandt smukke butikker, men området er stort set udelukkende beboelse.

Turister kan få en idé om den romerske livsstil, da de fleste af indbyggerne bor i dette kvarter, og arkitekturen i området er også meget mere moderne sammenlignet med andre kvarterer.

Du finder også mange restauranter, lounge barer og klubber i området.

Bedste steder at bo i Prati

Da Prati betragtes som et “high-end” kvarter, er der stort set ingen billige hoteller i dette område, men du kan godt finde steder til overkommelige priser, hvoraf det ene er Cavour Suites Guest House. Dette er et roligt hotel med fantastiske faciliteter og gode værelser. De serverer endda italiensk morgenmad.

Hotellet ligger også i nærheden af ​​andre historiske områder i Rom, såsom Den Spanske Trappe, Vatikanets museer og Castel Sant’ Angelo.

Feriestedet vil helt sikkert få dig til at føle dig velkommen og vil helt sikkert bidrage til den fantastiske oplevelse, du vil få, når du bor i Rom. Hotellet tilbyder også lufthavnstransport og ikkeryger værelser, og kæledyr må også bo i pensionatet. Du kan nu rejse til Rom med dit kæledyr.

Tidligere gæster synes bedst om:

Gæsterne på Cavour Suites Guest House efterlod følgende kommentarer, der viser, hvor meget de elskede og nød deres ophold:

 • Fremragende indkvartering til en rimelig pris
 • Bedste beliggenhed, god service og behageligt ophold
 • Afslappende og indbydende
 • Et rent, roligt sted med fantastisk hjælpsom betjening og en dejlig morgenmad

Hvorfor bo i Tridente?

Indgang til tridente fra piazza del popolo, rom, Italien.

Tridente er et af de mest unikke kvarterer i Rom. Oversat til dansk betyder og menes Trident bogstaveligt talt for konvergensen af ​​3 populære gader, der fører fra Piazza del Popolo.

De tre gader som danner treforken er:

 • Via del Corso: hvor den berømte del Corso shoppinggade er.
 • Via di Ripetta: fører til Ponte Sant’ Angelo og den berømte basilika St. Peter.
 • Via del Babuino: fører til den berømte spanske trappe, og derefter kan du klatre til Basilica di Santa Maria Maggiore.

Disse tre populære gader rummer alle deres charme og vidundere i sig selv. Via del Corso er meget populær på grund af shoppinggaden, som giver turister en chance for at få produkter, som kun en lille håndfuld mennesker ellers kan købe.

Gaderne løber også på tværs af andre smukke steder i Rom, såsom Villa Borghese. Landskabshaven i Villa Borghese viser Globe Theatre bygget i 2003 og vanduret designet af Gian Battista Embriaco.

Du kan nå andre smukke steder i Rom via Tridente, såsom Trevi-fontænen og den spanske trappe. Trevi-fontænen er en af ​​de mest populære fontæner fundet i Rom. Skulpturerne i denne fontæne er virkelig forbløffende og et vidunder at se for førstegangsbesøgende.

Til dig der spørger, hvor skal man bo i Rom? Omkring Tridente finder du mange små luksushoteller, hvor turister kan bo. Der er adskillige restauranter med god mad og venter fantastiske oplevelser for alle dem der vælger at bo i Tridente.

Bedste steder at bo i Tridente

Du finder mange forskellige slags hoteller i Rom nær Tridente. Ud af alle disse muligheder for at bo i Rom, skiller et hotel sig ud, og det er Tridente Suites.

Suiterne indeholder rummelige værelser med Wi-Fi overalt i fællesområderne og bagageopbevaring for gæster. Dette luksushotel har også en bekvem beliggenhed, da det kun er en kort gåtur fra Piazza del Popolo, Den Spanske Trappe og Trevi-fontænen.

De rummelige og komfortable værelser på hotellet indeholder fladskærms-tv med satellitkanaler, en elkedel og en minibar! Gæster vil helt sikkert nyde deres ophold på dette hotel, da alle de historiske og smukke seværdigheder i Rom er lige i nærheden.

Dette er et af de bedste steder at bo i Tridente kvarteret i Rom.

Tidligere gæster synes bedst om:

Gæster, der boede i Tridente Suites, nød bestemt deres ophold; som en guide til fremtidige gæster efterlod de disse brugbare kommentarer om hotellet:

 • Hotellets beliggenhed, da det er tæt på alt
 • Utrolig beliggenhed, smuk indkvartering og meget rent, ryddeligt og roligt
 • Godt enkelt sted
 • En smuk suite beliggende i hjertet af byen

Hvor skal man bo i Rom med familien?

Du finder utallige dejlige oplevelser i Rom, når du rejser med familien. Der er så mange smukke steder i Rom at det er den perfekte kulisse for en vidunderlig familie oplevelse.

I kan tage uforglemmelige billeder på den spanske trappe, Trevi-fontænen og Peterspladsen. Antallet af seværdigheder, hvor der kan tages smukke billeder, er ubegrænset. Rom er det perfekte område for familier, der ønsker at opleve kunst, historie, god mad og få stor værdi for deres tid og penge.

Der er flere hoteller og pensionater over hele byen. Et rigtigt godt sted du kan bo i Rom med familien, kunne være Hotel Villa Pamphili Roma, som indeholder fantastiske værelser, og har en sæsonåben udendørs swimmingpool, perfekt til et køligt plask med børnene!

Hvor skal man bo i Rom som førstegangsbesøgende?

Førstegangsbesøgende i Rom bør udforske området Piazza Navona. Dette område er perfekt til at fange essensen af ​​den nuværende romerske civilisation. Stedet er en af de største åbne pladser i Rom, og det indeholder 3 verdensberømte springvand: Fontana dei Quattro Fiumi, Fontana del Moro og Neptunfontænen.

Fontana dei Quattro Fiumi er blevet berømt på grund af Tom Hanks film: Angels and Demons. Bortset fra at være med i den film, er strukturen af ​​dette springvand fantastisk i sig selv, men tilstedeværelsen af ​​obelisken i midten af ​​springvandet bidrager til det kongelige og elegante udseende af dette historiske springvand.

Så hvis du besøger Rom for første gang, er Plaza Navona et perfekt område for dig. Giovy er et bemærkelsesværdigt hotel specifikt placeret ved Plaza Navona. Hotellet ligger tæt på den spanske trappe, Vatikanets museum og endda Colosseum. Du bør helt sikkert tjekke dette hotel ud, når du skal bo i området omkring Piazza Navona i Rom

Det bedste sted at bo i Rom for sightseeing ?

Selvom der er mange smukke steder i Rom, så indtager dette sted topplaceringen af, hvor du skal bo, når du er på sightseeing i Rom, og dette sted er Aventino, også kendt som Aventinerhøjen.

Bortset fra de forskellige typer hoteller, du finder i Rom, såsom boutique hotellerne, fifteen keys hotel eller hotel indigo Rom, så tilbyder Aventino noget anderledes end de andre kvarterer i Rom. Aventinerhøjen, eller blot Aventino, er en af ​​de 7 oprindelige bakker i Rom, og det er hjemsted for de smukkeste seværdigheder i Rom.

For dem, der gerne vil bo i Aventino, er det perfekte hotel for dig Hotel Villa San Pio. Dette er et 3-stjernet hotel og ligger med en fantastisk beliggenhed i hjertet af Rom. Alle værelser er komplet med grundlæggende faciliteter og perfekt udsigt over seværdighederne på Aventinerhøjen.

Det sikreste sted at bo i Rom

Vi bør passe på os selv, om det er i vores daglige aktiviteter, eller når vi er ude at rejse. Derfor, har vi et sted sted til dem, der ønsker at bo i det sikreste område i Rom. Dette sted er Spagna.

Spagna er hvor Piazza di Spagna ligger samt den populære spanske trappe. Alle kan gå rundt i Spagna og føle sig sikre. Samtidigt vil du blive forbløffet over alle de gode turiststeder der er ved denne centrale beliggenhed i Rom.

For turister, der gerne vil maksimere deres ophold i Rom ved at reservere et værelse på denne unikke placering, så kommer der her et hotel der vil få dig til at føle dig som medlem af den kongelige familie.

Residenza Al Corso er en historisk bygning med smukke soveværelser med marmorgulve og træ bjælkelofter. Hotellet ligger tæt på den spanske trappe, metroen, shopping-gaden Via dei Condotti og Villa Borghese! Dette hotel er perfekt for turister, der ønsker at besøge disse fantastiske seværdigheder i Rom.

Rom er i sandhed den evige stad

Et af de bedste steder, du kan finde dig selv i, er byen Rom.

Bortset fra at finde sig selv på det nøjagtige sted, hvor menneskehedens historie udspillede sig, og rammerne for Shakespeares romaner og skuespil, er det også det bedste sted at værdsætte god mad, arkitektur, kunst og natur!

Alt i alt er Rom en af ​​de byer, man skal besøge, før man forlader denne verden.

Hvis du kan lide vores artikel om, “hvor man skal bo i Rom”, kan du helt sikker også lide nogle af de andre guides vi har lavet om skønne feriesteder:

Hvor skal man bo i Venedig , hvor skal man bo på Korsika , hvor skal man bo på Malta , hvor skal man kan bo på Kreta , hvor skal man bo på Mallorca, hvor skal man bo i Paris

Del meget gerne dette indlæg :)

Booking.com