Hvor skal man bo i Paris? Bedste Områder og Hoteller

Hvor skal man bo i Paris – Bedste områder og hoteller

Avatar

Sidst opdateret d. 05/11/2023

Hvor skal man bo i Paris – Bedste områder og hoteller

Hvor skal man bo i Paris? Bedste Områder og Hoteller

Avatar

Sidst opdateret d. 05/11/2023

Udsigt over Paris med Eiffeltårnet i baggrunden
Udsigt over Paris med Eiffeltårnet i baggrunden

Hvis du leder efter et sted at bo i Paris, så er du kommet til det helt rigtige sted!

I denne guide viser jeg dig nogle af de bedste kvarterer og områder at bo i, når du besøger Paris, samt de bedste restauranter og hoteller i området.

Paris er helt sikkert en af ​​de mest vidunderlige og fascinerende byer i verden hvad angår romantik, kultur, mode og mad. 

Uanset om i er et nygift par, der søger 5-stjernede oplevelser eller en familie, der håber at opdage Paris på et budget, så har jeg de perfekte ideer til dig.

Bedste områder at bo i Paris

Hvis du planlægger en rejse, der inkluderer Frankrigs hovedstad, tænker du sikkert: Hvor skal man bo i Paris? Der er praktisk talt en uendelig mængde af kvarterer at vælge imellem, men jeg vil give dig mine bedste valg for rejsende.

Det smukke ved Paris, som med de fleste store byer, er, at hvert distrikt har sin egen særskilte identitet. Ulempen ved dette er, at det kan være meget svært at vælge de bedste områder at bo. Med så mange fantastiske områder, hver med sine egne twists og karakteristiske elegance, hvilket kvarter skal du bo i?

De fleste besøgende vil gerne bo i et område, der legemliggør de ting, der trak dem til Paris i første omgang: glamour og elegance. Andre vil på den anden side sandsynligvis foretrække et sted med god adgang til offentlig transport, så de nemt kan komme rundt, hvor de vil hen.

Et af de bedste steder at bo i Paris kunne værre i området ved Notre Dame

Napoleon delte Paris i 20 arrondissementer

I 1860 opdelte Napoleon III, den daværende kejser, Paris i 20 kvarterer også kendt som arrondissementer. De danner et kredsløb med uret fra 1. arrondissement i midten og hele vejen igennem til det 20. arrondissement.

Heldigvis har næsten alle gader i Paris metalskilte, der viser både gadeadressen og arrondissementskoden. Bare man ser på hvilket arrondissement man befinder sig i, kan man således hurtigt afgøre, hvor langt eller tæt man er på centrum af byen.

Et andet rejsetip til Paris: bland ikke arrondissementer og kvarterer sammen. Hvert arrondissement har fire unikke kvarterer (underdistrikter), hvoraf flere har historiske navne. Du behøver ikke at huske navnene på kvartererne; husk blot arrondissements nummeret, så klarer du dig.

Hvilke kvarterer skal du vælge i Paris: Paris Arrondissement Map

Kort over arrondissementer i Paris

Hvis du tager et kig på Paris-kortet, vil du se mindre arrondissementer er tæt pakket rundt om byens centrum, for det meste omkring højre og venstre bred af Seinen. I mellemtiden fortsætter de resterende arrondissementer med at spiralere udad, hvor det 20. er det længst væk fra byens centrum.

Så hvis du tilfældigvis bor i Hôtel Emile Le Marais i 4. arrondissement, ved du, at du ikke er særlig langt fra centrum. Dette kræver lidt tilvænning, men når du først får kastet dig ud i det, vil du erobre Paris’ arrondissements system.

De mest populære kvarterer i Paris

For at få en bedre fornemmelse af, hvor du skal bo i Paris, er her et kig på nogle af de arrondissementer, hvor rejsende sandsynligvis vil tilbringe det meste af deres tid. De vil alle have nogle overnatnings muligheder, seværdigheder, restauranter og butikker, selvom stemningen i hvert arrondissement kan variere en smule.

7. arrondissement (Eiffeltårnet) 

Eiffeltårnet i Paris om morgenen

Det overdådige 7. arrondissement ligger vest langs den venstre bred. Det er et velhavende, prestigefyldt område af byen, der trækker store folkemængder til velkendte Paris-attraktioner som f.eks Eiffeltårnet og Invaliderne.

Det er et mindre distrikt i forhold til andre, og bortset fra turist hotspots er det 7. arrondissement ganske fredeligt. Indkvartering er dyrere her, og du vil ikke se mange typiske parisere.

Historie- og kunst fans vil nyde Musée d’Orsay’s impressionistisk maleri udstilling og den berømte Napoleons grav. Alternativt kan du gå et par gader til den ikoniske Rue Cler street, som er fyldt med små caféer og lækre bagerier, hvor du kan få en velsmagende hurtig bid.

Det 7. arrondissement er uden tvivl hvor alle besøgende, især førstegangsrejsende til Paris, tager hen, så snart de ankommer. Derfor er det med alle dets attraktioner blandt de mest overfyldte områder i Paris.

Luksus

 • Shangri-La Paris :
  Prins Roland Bonaparte boede engang i det ikoniske Shangri-La Paris. Husets spektakulære facade er påvirket af Louis XIV-stilen med kunstfærdige sten værker fra L’Oise. Med en fantastisk indretning i empirestil på indersiden forbliver dette hotel loyalt over for bygningens arv.
 • Hotel Lutetia
  Hotel Lutetia hæver standarden for luksus på Paris’ venstre bred. Det genåbnede i 2018 med sin arv af elegant luksus med 184 værelser, hver med unikt interiør i 1930’er-stil og solide marmorbade. Lutetia er stadig den eneste ægte storslåede luksusejendom i dette område af byen.

Mellempris

 • Nice studio near Eiffel Tower
  Rodin Museum ligger omkring 8 minutters gang fra Nice Studio, og Orly Lufthavnen er den nærmeste lufthavn. Det har gratis WiFi, et fuldt udstyret køkken med mikrobølgeovn, et opholdsområde, en vaskemaskine og et toilet med badekar og bruser.
 • Charming apartment near Eiffel Tower
  Denne lejlighed ligger 2,3 km fra Eiffeltårnet og 3,5 km fra Opéra Garnier. Lejligheden har et selvstændigt soveværelse, et toilet, et fuldt møbleret køkken med spisebord og vaskemaskine samt TV i stuen. Sengelinned og håndklæder leveres.

Budget

 • Newly renovated studio near Eiffel Tower
  Dette nyrenoverede studio er en kilometer fra Eiffeltårnet og 2,1 kilometer fra Triumfbuen. Denne lejlighed har aircondition, 1 soveværelse, fladskærms-tv samt tekøkken med køleskab og kogeplader. Denne bolig inkluderer håndklæder og sengelinned.
 • Carladez Cambronne
  Med sin vidunderlige blanding af klassiske og moderne elementer tilbyder Hotel Carladez Cambronne en indbydende og varm velkomst. Stedet nyder godt af en fremragende beliggenhed i shopping området, hvorfra man kan opdage Paris og alt, hvad byen har at byde på.

1. arrondissement (Le Louvre)

Billede af Place vendome square

Paris 1. Arrondissement er fyldt med store turistattraktioner, verdensberømte strukturer og mange af byens smukkeste monumenter og kulturelle centre. Placer Vendome, Square du Vert Galant, og Louvre-museet er alle kendte attraktioner i området.

Det er primært et turistmål med få boligområder, så mulighederne for udforskning er praktisk talt ubegrænsede. Det er mindre fornemt end regionerne omkring Louvre, men det kan prale af et bredt udvalg af overnatningssteder og restauranter for alle typer rejsende.

Når det kommer til prominente vartegn, skiller 1. arrondissement sig bestemt ud. Faktisk ligger en del af Ile de la Cité også her. Du kan også beundre det storslåede stained glass panels of Saint Chapelle eller “shop til you drop” i Forum des Halles, Paris’ største indkøbscenter.

Luksus

 • Tuileries – Louvre City Apartment
  Denne ejendom, nær Tuileries Garden, har et soveværelse, et badeværelse og et tv med kabel netværk. Der er også gratis WiFi, vaskemaskine og fuldt udstyret køkken. Nærliggende attraktioner omfatter Musée de l’Orangerie og Louvre-museet.
 • Paris Louvre
  Louvre museet ligger kun 6 minutters gang herfra, mens Tuilerierne ligger 11 minutters gang fra stedet. Det er også kun 16 minutters gang fra den berømte Notre Dame. Det har køkken med mikrobølgeovn og køleskab samt badeværelse med tørretumbler.

Mellempris

 • Hôtel du Lion d’Or Louvre
  Dette hotel ligger 200 m fra Tuilerierne og 3 minutters gang fra den lokale metrostation. Hver morgen tilberedes en kontinental morgenmad, som kan nydes i soveværelset eller i morgenmads området, mens du læser morgenaviserne.
 • Hôtel Londres Saint Honoré
  Dette hotel ligger kun 398 meter fra Louvre-museet og 5 minutters gang fra Place Vendome. Den historiske Pont des Arts ligger 15 minutters kort gåtur derfra. Værelserne er lyse og varme farver med minibar og komplet badeværelse med tørretumbler.

Budget

 • Hôtel du Pont Neuf
  Hôtel du Pont Neuf er beliggende i centrum af Paris, omkring 100 meter fra Rue de Rivoli. Hvert værelse er enkelt indrettet og har eget toilet, fastnet telefon og skrivebord. Hver morgen tilbydes en gratis morgenmad med friske kager, frugt og juice.
 • Cozy appartement paris louvre
  Dette hotel har udsigt over byen og ligger omkring 8 minutters gang fra Pompidou-centret. Der er 1 soveværelse, fladskærms-tv og fuldt udstyret køkken i enheden. Nærliggende attraktioner omfatter Louvre-museet, Notre Dame-katedralen og Orsay-museet.

8. arrondissement (Champs-Elysées)

Billede af Triumfbuen i Paris, Frankrig.

Det 8. arrondissement er et mode- og luksus kvarter. Hvis du elsker shopping og ønsker at opleve den førsteklasses side af byen, er dette stedet at bo i Paris.

Den kendte Champs Elysees kan findes her. Champs-Élysées er, udover at være stedet for den ikoniske Bastille-dag-fejring, hjemsted for alle de fineste franske modevirksomheder, inklusive en five-story LV- butik og mange smarte spisesteder.

Du kan faktisk tænke på det 8. arrondissement som en af ​​de mest ekstravagante lokaliteter i Paris. Andre attraktioner omfatter Triumfbuen, Luxor-obelisken, Élysée-paladset, og Parc Monceau, et af Paris’ smukkeste landskaber!

Det 8. arrondissement har det hele, fra fantastiske museer til fængslende historiske steder, og fra spændende perspektiver til dejlige hemmelige steder. Alt du skal gøre er at vide, hvor du skal kigge, og hvordan du kommer dertil.

Luksus

 • Black Door
  The Black Door, der ligger mellem Triumfbuen og Musée de l’Orangerie, har fladskærms-tv, et fuldt udstyret køkken og gratis WiFi. Eiffeltårnet og Orsay-museet er også populære attraktioner i nærheden af ​​lejlighedshotellet.
 • Madeleine – Concorde City Apartment
  Hotellet ligger 20 minutters gang fra Triumfbuen og støder op til Musée de l’Orangerie. Lejligheden har et privat soveværelse, et toilet og et fuldt møbleret køkken med en vaskemaskine og en mikrobølgeovn.

Mellempris

 • Hôtel Charing Cross
  Dette hotel, som blev renoveret i 2020, ligger 10 minutters gang fra Galeries Lafayette. Det er også tæt på Saint Lazare Station, som giver nem adgang til byens attraktioner. Der er også en pengeveksling service og en elevator, der forbinder alle etagerne.
 • Sonder Atala Champs-Élysées
  Dette hotel i hjertet af Paris, ca. 100 meter fra Champs-Elysées, tilbyder udsigt over Sacré Coeur-kirken og Eiffeltårnet. Den udvidede skrift på døren afspejler den markante art deco-facade.

Budget

 • Appartement Studio Paris 18e
  Dette hotel ligger kun 13 minutters gang fra Sacré-Coeur og tilbyder indkvartering med fælles opholdsstue, gratis WiFi og roomservice. Dette hotel er ideelt for dem, der leder efter udsigt over byen, da hvert værelse har balkon.
 • Caulaincourt Montmartre by Hiphophostels
  Dette vandrerhjem i Paris ligger 601 m fra Sacré-Coeur-kirken. Stedet tilbyder alt fra enkelt-, dobbelt- og sovesale, hvilket giver dig den rigtige form for indkvartering. Hvert værelse har tv og gratis internetadgang.

3. og 4. arrondissement (Le Marais)

Marais-distriktet i Paris. dette område er fyldt med butikker, restauranter, caféer.

Få parisiske kvarterer er at foretrække for naturligt nysgerrige unge rejsende end Le Marais. Dette område af Paris er kendt for sine brostensbelagte gyder, homestays og yndige hjørner .

Det er godt placeret, og der er adskillige caféer og restauranter omkring. Det 3. arrondissement er også hjemsted for byens første kinesiske bosættelse, så du kan nyde billig og fremragende asiatisk mad på dens gangbroer.

Metro Linje 1 er placeret i området, hvilket gør den daglige pendling med børn relativt let. Metrolinje 1 er også et af Paris’ to automatiske systemer, så du kan være sikker på, at den kører kontinuerligt, selv hvis der er jernbane strejker i byen.

Luksus

 • 3 bedroom luxury Eiffel Tower View apartment
  Denne ejendom, der ligger mindre end 1 km fra Orsay-museet, tilbyder god indkvartering med udsigt over byen. Vær ikke bekymret over at være ude af stand til at gøre de daglige pligter, fordi værelserne har vaskemaskine, en kedel og et køkken.
 • Cozy Marais Studio Next to the Seine – Pont Marie
  Sainte-Chapelle ligger kun en kort gåtur fra denne ejendom. Indenfor finder du et dejligt værelse med køkken, mikroovn, vaskemaskine og badeværelse. Pompidou centret og Luxembourg haven er to populære attraktioner i nærheden.

Mellempris

 • Charming studio Marais
  Dette hotel i Paris ligger 400 m fra Opéra Bastille og 1,1 km fra Notre Dame-kirken. Det tilbyder indkvartering med fuldt udstyret køkken og spiseplads. Ejendommen tilbyder også gratis vin og friske råvarer.
 • Hôtel De La Herse d’Or
  Dette hotel ligger i Paris’ historiske Marais-kvarter, ca. 20 minutters gang fra Notre Dame-kirken. Fuldt udstyrede værelser med udsigt over den rolige indre gårdhave er tilgængelige. Der er også værelser med eget badeværelse til rådighed.

Budget

 • CMG rue de Bretagne 2
  Dette moderne og minimalistiske sted ligger 2 kilometer fra Gare de l’Est Metrostation og 2,5 kilometer fra Gare du Nord Metrostation, hvilket gør det bekvemt at gå rundt. Der er fladskærms-tv, vaskemaskine og tekøkken.
 • CMG rue de Bretagne 1
  Hvis du søger en billig ejendom med en bekvem beliggenhed i Marais, er dette stedet at bo. Lejligheden ligger 1,7 km fra Notre Dame-katedralen og 2,5 km fra Gare du Nord.

18. arrondissement (Montmartre)

hyggeligt kvarter med hyggelige bygninger i Monmartra i Paris, Frankrig.

Montmartre bakken er uden tvivl Paris’ mest ikoniske kvarter. Folk fra hele verden besøger dette magiske sted, hvor kunstnere, forfattere og musikere samledes i slutningen af ​​det nittende århundrede, og de levede i fattigdom, men var fyldt med kreativ ild, og selvom de sultede levede de for deres kunst.

Dette kvarter, som er hjemsted for mange migranter, byder på et øjeblikkeligt skift i atmosfæren, når du går ud af metroen. Omkring ramadanen bliver kvarteret ekstremt spændende, med et væld af hellige måneders lækkerier, herunder baklava og dadler fyldt med mandelmasse.

Ja, der er rejsende overalt, men området bevarer en fredfyldt charme. Desuden, hvis du går ned i de mindre gader, vil du opleve en fantastisk tid når du indånder atmosfæren i de maleriske gader.

Luksus

 • Aparthotel Adagio Paris Opéra
  Dette miljøvenlige lejlighedshotel ligger kun 300 m fra Opera Garnier. Det tilbyder værelser med egen forplejning til lange eller korte ferier samt fitnesscenter og døgnåben reception. Der er også kogeplader, en kaffe- og te maskine samt vaskemaskine.
 • Quartier Libre Saint Georges
  Dette hotel, som ligger mindre end 1,6 km fra Sacré-Coeur, tilbyder værelser med aircondition og fantastisk udsigt. Hver lejlighed har et opholdsområde, tv-kanaler, et fuldt udstyret køkken og komplet bad med en tørretumbler. Der er også køleskab, mikroovn og kaffemaskine.

Mellempris

 • Caulaincourt Montmartre by Hiphophostels
  Caulaincourt Square Hostel, som ligger 600 m fra Sacré-Coeur, tilbyder privat indkvartering og sovesale. Værelserne er indrettet på en moderne og smart måde og inkluderer linned, sengetøj, tv og gratis WiFi. Der er også et fælles køkken på stedet.
 • Mom’Art Hotel
  Mom’Art Hotel er en familiedrevet ferie kro bekvemt beliggende 400 meter fra Sacré-Coeur. Hver suite har et unikt design samt minibar og Nespresso-kaffemaskine. Hver dag serveres en morgenbuffet på hotellet.

Budget

 • A la Pinte du Nord
  Der er en bar, gratis WiFi overalt på stedet og en fælles lounge på dette hotel. Gæsterne kan også bestille drinks fra snackbaren. Hvert værelse har et klædeskab og et fælles badeværelse. Pigalle Station og Sacré-Coeur er begge populære nabo attraktioner.
 • Hôtel des Andelys
  Dette hotel ligger i let gåafstand fra Canal Saint-Martin. Metrostationen République ligger kun 800 meter fra lejligheden. Værelserne er markant møblerede og har tv. De har også eget badeværelse med toilet og bruser.

Femte arrondissement (Latinerkvarteret)

Pantheon i det latinske kvarter i det 5. distrikt i Paris, Frankrig

I årtier har Paris’ femte arrondissement været et centrum for læring og intellektuel ekspertise. Pantheonet, Place Saint-Michel, og Jardin des Plantes forbliver populære turistattraktioner i dette kvarter.

Mens du er der, kan du også udforske Sorbonne, en af ​​Europas ældste akademiske institutioner. Det omfatter Chapelle Sainte-Ursule, et tidligt eksempel på den kuppelformede tagdækning, der blev almindelig i andre middelalderlige strukturer i hele Paris.

Det femte arrondissement har også nogle af Paris’ første teatre. Nogle er blevet omdannet til biografer, mens andre fortsætter med at præsentere en række skuespil og musikalske forestillinger, som både lokale og turister kan værdsætte.

Desuden havde dette gamle romerske byområde tidligere et væld af bade samt et udendørs amfiteater. Du kan se en del af badenes rester, hvis du går til Musée de Cluny eller går ind i den kristne krypt under Notre Dame-gården .

Luksus

 • La Sorbonne Pantheon Private Studio
  Denne ejendom ligger 700 m fra Luxembourg-haven. Lejligheden er komplet med alt hvad du behøver til en lang weekendtur. Denne lejlighed har gratis WiFi, kabel-tv samt tekøkken med vaskemaskine og køleskab.
 • Latin Quarter City Duplex
  Dette sted ligger 1,1 km fra Notre Dame katedralen. Hvert værelse har kabel tv, et fuldt møbleret køkken, en vaskemaskine og to badeværelser. Håndklæder og lagner leveres også på daglig basis.

Mellempris

 • Hôtel des Arts Montmartre
  Dette er et charmerende lille hotel i Montmartre. Det ligger 9 minutters gang fra Sacré-Coeur-basilikaen i hjertet af Paris. Hvert værelse har et tv og et komplet badeværelse med en tørretumbler. Nogle suiter har udsigt over Montmartre og Paris’ hustage.
 • Hôtel Littéraire Marcel Aymé Best Western Plus
  Metrostationen Blanche ligger 5 minutters gang fra hotellet. Det har øjeblikkelig adgang til Triumfbuen og udsigt over Paris’ skyline. Hver suite har fladskærms-tv med satellitkanaler.

Budget

 • ibis budget Paris Porte De Montmartre
  Denne ejendom er bekvemt beliggende i Saint Ouen kvarteret i Paris, tæt på seværdigheder og forskellige spisemuligheder. Der er salgsautomater i den døgnåbne reception samt bagageopbevaring og trådløs internetadgang på fællesområder.
 • Hôtel Résidence De Bruxelles
  Dette hotel, der ligger nær La Machine du Moulin Rouge, har meget at byde på. Det har værelser med eget badeværelse, gratis trådløs internetadgang, en bar og en terrasse. Om aftenen kan gæsterne slappe af i tv-stuen.

14. arrondissement (Montparnasse)

Boulevard du montparnasse, paris, Frankrig

Nogle af Paris’ fineste markeder kan findes i det 14. arrondissement. Så hvis du vil se det rigtige Paris, anbefaler jeg at rejse til dette kvarter for at udforske butikkerne og små caféer.

Montparnasse, engang en forstad til Paris, blev absorberet i byen i slutningen af ​​1600-tallet. I mange årtier blev det betragtet som et arbejderkvarter, hvilket bidrog til dets tiltrækningskraft på kunstnere.

Dette kvarters Rue Daguerre – gade er hjemsted for mindst et dusin spisesteder samt forskellige take-out-boder og bagerier, der tilbyder supper og sandwich. Hver krydsende gade har et eller to spisesteder. Menuer vises typisk i vinduerne.

Dette parisiske område er kendt for sin kunsthistorie. Nu er Montparnasse et parisisk middelklassekvarter med smuk arkitektur, overkommelige spisesteder og moderate lejepriser i Paris .

Luksus

 • La Sorbonne Pantheon Private Studio
  Ejendommen er beliggende 2,8 km fra Paris Gare de Lyon og 1,3 km fra Sainte-Chapelle. Alt hvad du behøver til et weekendbesøg er leveret på stedet. Denne lejlighed har gratis WiFi, kabel-tv samt køkken med vaskemaskine og køleskab.
 • Latin Quarter City Duplex
  Dette hotel ligger 1,2 km fra Luxembourg haven og 1,1 km fra Notre Dame katedralen. Hvert værelse har et soveværelse, tv med kabel netværk, et fuldt udstyret køkken, en vaskemaskine og to badeværelser.

Mellempris

 • Hôtel des Arts Montmartre
  Værelserne her har udsigt over Montmartre og Paris’ hustage. Hvert værelse har fjernsyn, aircondition, lydisolering og gratis WiFi-forbindelse. Hver dag serveres morgenbuffet i spisesalen.
 • Metrostationen Best Western Plus Hôtel Littéraire Marcel Aymé
  Blanche ligger i kort afstand fra overnatningsstedet og tilbyder fuld adgang til Champs Elysées. Der er også et døgnåbent receptionsområde med kaffemaskine, magasiner og bøger. En række restauranter, barer og shopping er i nærheden.

Budget

 • ibis budget Porte D’Orleans
  Dette ibis budget hotel tilbyder døgnåben reception samt gratis WiFi på fællesområder. Hver suite har aircondition, fladskærms-tv, luftindtag og badeværelse. Receptionen kan låne dig et strygejern, hvis det er nødvendigt.
 • Hôtel du Parc Montsouris
  Dette hotel har en concierge service og ligger kun 1 minuts gang fra Parc Montsouris. Alle værelser har elevator, fladskærms-tv, arbejdsstation og fastnet, og nogle har en veranda med parklandskab.

6. arrondissement (St-Germain-Des-Pres)

Vejskilt, der angiver området for distrikt 6 Saint-Germain des pres

Det 6. arrondissement, engang et tilflugtssted for forfattere og intellektuelle fra midten af ​​århundredet, er i dag et eksklusivt hotspot for designerbutikker, smukke klassiske haver, gamle møbler og kunsthandlere. Desuden er kulinariske destinationer let tilgængelige.

En gåtur rundt i dette berømte distrikt er et must do på enhver første tur til Paris. For at komme til kvarteret fra centrum kan du tage metrolinje 4 til Odeon Metrostation.

Caféer i denne region er mere og mere populære tilholdssteder for berømtheder såvel som akademikere, der stræber efter at følge i de litterære sværvægteres fodspor. Besøg det historiske middelalderkloster og se på folk på Café de Flore.

Kom til Le Procope hvis du nyder kaffe og lærer om historien. Denne café er udråbt til at være Paris’ ældste og var en personlig favorit blandt intellektuelle som Voltaire og oprørere inklusive Robespierre.

Luksus

 • Hotel Trianon Rive Gauche
  Hotellet ligger 450 meter fra metrostationen Odeon, som forbinder til genbrugsbutikken Clignancourt. Værelserne på dette hotel har alle satellit-tv og gratis WiFi. De har også private badeværelser med bruser og badekar.
 • Luxury Living i Saint Germain
  Hotellet ligger 1,7 kilometer fra Luxembourg Gardens og tilbyder en førsteklasses service. Samtlige værelser har satellit-tv, fuldt møbleret køkken samt vaskemaskine og tørretumbler. Paris – Orly Lufthavn er den nærmeste lufthavn.

Mellempris

 • Hotel Residence Des Arts
  Dette smukke hotel er beliggende mellem 5. og 6. arrondissement. Det har bevaret sin gamle Paris arkitektur fra det 17. århundrede, mens det kombinerer bekvemmeligheden ved et typisk parisisk lejlighedskompleks med førsteklasses hotelfaciliteter.
 • Prince de Conde
  Dette sted er beliggende i Paris’ 6. arrondissement, 1 kilometer fra Orsay-museet. Hvert værelse har eget badeværelse med bruser, gratis toiletartikler og tørretumbler. En elevator giver adgang til alle værelser.

Budget

 • Hotel Vacances Bleues Modigliani’s Villa
  Jardin du Luxembourg ligger inden for gåafstand fra Villa Modigliani. Modiglianis værelser har alle satellit-tv og eget badeværelse. Hotellets gårdhave er også synlig fra værelserne.
 • Timhotel Odessa Montparnasse
  Dette hotels værelser har udsigt over gården og gaden samt et personligt badeværelse og kabel tv. Ved den døgnåbne reception kan personalet give lokal turistinformation, og besøgende kan nyde rabat på entré til en nærliggende sportsklub.

Hvor skal man bo i Paris nær Eiffeltårnet?

Eiffeltårnet er placeret mellem det 15. og 7. arrondissement på Rive Gauche. Begge kvarterer er stort set beboelsesejendomme med dyre lejlighedsbygninger fra slutningen af ​​det nittende århundrede.

Når det kommer til hvor man skal bo i Paris, tilbyder lokalsamfundene en bred vifte af overnatningsmuligheder. Der er små, familieejede hoteller såvel som lavprishoteller og femstjernede dyre hoteller .

The Pullman Eiffel Tower er måske det nærmeste hotel til tårnets indgang. Mange af værelserne har udsigt over tårnet og har bekvemmeligheder såsom et 42″ plasma tv, kaffemaskine på værelset og en minibar.

En anden vidunderlig mulighed er Hotel Eiffel Rive Gauchev. De 29 behagelige værelser, der er tilgængelige, inkluderer gratis Wi-Fi, fladskærms tv og gratis morgenbuffet.

Hotellet tilbyder gratis vinsmagning sammen med en ostemad pyntet med årstidens frugt og nødder. Hvis du bor på hotellet, er du også velkommen til at tage din hund med til Paris.

Hoteltilbud nær Eiffeltårnet

Hvor skal man bo i Paris første gang?

Hvis du er førstegangsrejsende til Paris, uanset hvilket arrondissement du vælger at bo i Paris, skal du bo i gåafstand fra en metrostation. Generelt er værelser i Paris også relativt små, så planlæg i god tid og hav realistiske forventninger.

Et andet afgørende råd er at planlægge i god tid. Vent ikke til sidste øjeblik, for det vil være svært at finde et godt og rimeligt overnatningssted.

Montmartre er sandsynligvis et af de bedste områder at bo, hvis det er din første tur til Paris. Der er talrige barer, restauranter og attraktioner at besøge uden trængsel og travlhed i byens centrum.

Hoteltilbud nær Montmartre

Hvor skal man bo i Paris på et budget?

Lysets by er kendt for sin storhed og overdådighed. Men med omhyggelig planlægning og viden kan du nyde byen uden at tømme pengepungen.

Hotel des Nations St-Germain tilbyder for eksempel billig overnatning tæt på offentlig transport. Alle grundlæggende bekvemmeligheder, såsom fladskærms tv og gavekurve fyldt med godter, findes i boligerne.

Hoxton er et andet billigt valg. Dette hotel har Julliette balkoner med en fantastisk udsigt over haven, hvilket gør det ideelt for gæster, der søger et glimt af livets finere ting til en rimelig pris.

Flere tilbud på budgethoteller

Hvor skal man bo i Paris som par?

Der er noget ved Paris, der tiltrækker par fra hele verden. Den livlige storby i Frankrig har en global berømmelse for sin kunst, kultur og arkitektur, så du og din elskede vil aldrig kede jer, uanset hvor i vælger at bo i Paris.

De, der ønsker at give deres elskede alt, kan arrangere et ophold på Hotel George V Paris. Her vil du virkelig ville føle dig som kongefamilie, med fine møbler og rene linier.

Par kan også nyde deres romantiske Paris ferie i Nolinski Paris’ lyse og store suiter og lejligheder.

Hôtel La Sanguine, godt placeret i det 8. arrondissement i Paris, kun 700 m fra Opéra Garnier og 800 m fra Musée de l’Orangerie. Par er især glade for beliggenheden, og flere uafhængige anmeldelser beskriver stedet som værende i deres yndlings del af Paris.

Hoteltilbud for par

Hvor skal man bo i Paris med familien?

1.arrondissement er ideelt for familier, der ønsker at være tæt på Paris’ mest populære attraktioner. Et af de mest berømte er Louvre-museet, som huser nogle af verdens mest værdifulde kunstværker, såsom Mona Lisa !

På trods af at det er mindre end andre populære steder i byen, er 2. arrondissement et andet glimrende valg for familier. Familier kan f.eks. finde fascinerende arkitektur, gågader og søde smykkebutikker.

Hvis du ikke ønsker at bo for tæt på byens centrum, har 14. arrondissement et ekstraordinært udvalg af begivenheder og attraktioner for familier. Det er også godt tæt knyttet til resten af ​​Paris, hvilket gør det ideelt til at rejse rundt selv med små børn.

Hoteltilbud for familier

Resumé

Som du kan se, har hvert arrondissement i Paris meget at byde på. Med så meget at se, opleve og gøre i Lysets By, byder byen turister på det bedste fra flere verdener. Du vil måske også kigge på den officielle webside for at få yderligere oplysninger om, hvor man skal bo i Paris.

Måske vil du også være interesseret i at læse:

Hvor skal man bo på Korsika , hvor man kan bo i Rom , hvor man kan bo i Malaga , hvor man kan bo i Madrid , hvor man kan bo i Venedig